joi, august 5, 2021

Stimularea metabolismului. 4 vitamine pe care să le iei în fiecare dimineață

Vitaminele și mineralele sunt esențiale pentru menținerea funcționării corecte în fiecare sistem din corpul dvs., în special

în metabolism. Un metabolism sănătos vă poate ajuta să vă reglați nivelul de energie și să vă asigurați o digestie echilibrată, plus să vă ajute să mențineți o greutate sănătoasă.

Dacă dieta nu este echilibrată corespunzător cu vitaminele și mineralele potrivite, este posibil ca metabolismul să nu funcționeze la fel de bine. Citiți mai departe pentru a vedea ce vitamine sunt cele mai bune pentru a stimula metabolismul și pentru a susține energia.

Stimularea metabolismului. Medicii spun că ar trebui să luați aceste 4 vitamine în fiecare dimineață pentru a vă crește rata metabolică

Vitamina B

Vitaminele B se referă la o gamă de vitamine care fiecare joacă un rol în diferite domenii ale metabolismului. Fiecare poate ajuta la menținerea nivelurilor adecvate de energie.

Aceste vitamine sunt esențiale pentru un metabolism complet funcțional. Funcția principală a vitaminelor B este de a vă ajuta organismul să metabolizeze carbohidrații, proteinele și grăsimile și de a utiliza energia stocată în alimente, potrivit Healthline.

Cerealele integrale, carnea, ouăle și legumele întunecate, cu frunze, sunt toate bogate în vitamina B.

Vitamina D

O vitamină care ar putea surprinde mulți oameni ca fiind un „arzător” de grăsimi este vitamina D.  Această vitamină poate ajuta la creșterea metabolismului și, la rândul său, poate promova pierderea în greutate și arderea grăsimilor.

Există o mulțime de alimente cu vitamina D, inclusiv iaurt, ouă, carne roșie și pește.

Calciu

Calciul stimulează metabolismul și are chiar și beneficii suplimentare atunci când vine vorba de arderea grăsimilor și pierderea în greutate.

Potrivit studiilor în domeniu, „calciul stocat în celulele grase joacă un rol crucial în reglarea modului în care

grăsimea este stocată și descompusă de organism”. Se crede că, cu cât este mai mult calciu într-o celulă grasă, cu atât va arde mai mult grăsime.

Puteți adăuga cu ușurință mai mult calciu în dieta dvs. consumând mai multe produse lactate, somon, semințe și linte.

Extract de ceai verde

Extractul de ceai verde nu este tehnic o vitamină, dar acest supliment poate juca un rol imens asupra metabolismului dumneavoastră.

Acest lucru se datorează faptului că ceaiul verde conține atât catechine, cât și cofeină, care ard calorii și favorizează pierderea în greutate. Studiile au descoperit

chiar că ceaiul verde poate stimula metabolismul și poate crea condiții care facilitează arderea grăsimilor.

Tot ce trebuie să faceți pentru a profita de aceste beneficii este să beți o ceașcă de ceai verde în fiecare zi sau să luați suplimente de extract de ceai verde.

 

Ultimele stiri

Parteneri