Sari la conținut

Timișoara, sinucideri la indigo. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc de locuințe

Timișoara, sinucideri la indigo. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc de locuințe.

La începutul lunii mai, România era șocată de vestea că o mămică de doar 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, cu cei doi copii ai săi în brațe.

Iată că tragedia se repetă, după doar o lună. Marți seara, un bărbat de 35 de ani a ales să-și încheie socotelile cu viața, aruncându-se în gol de la etajul opt al unui bloc, tot din Timșoara.

Timișoara, sinucidere la indigo. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc de locuințe

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20, la un bloc de pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara. Bărbatul de 35 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8, dar a avut noroc și a supraviețuit. Se pare că el ar fi suferit o decepție în dragoste și ar și suferi de anumite afecțiuni psihice.

Citeste si:

„În cursul acestei zile, 21.06.2022, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Simion Barnuțiu din municipiul Timișoaran, un barabat s-ar fi aruncat de pe o clădire.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 35 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.