marți, mai 17, 2022

Cărbunele medicinal este utilizat pentru mai multe probleme de sănătate, cum ar fi remediu de urgență pentru otrăvire, adjuvant în scăderea colesterolului, remediu împotriva balonării și curățî sângele de impurități.

Rinichii  filtrează într-o zi cam un litru sau 1,5 litri de sânge. Practic, e cel care curăță sângele de toate impuritățile. Lidia Fecioru a spus cât de eficient este cărbunele medicinal pentru sănătate.

Te-ar mai interesa: Atenție! Retenția de apă poate fi semnul unei boli...

Lidia Fecioru: „Curăță sângele de toate impuritățile, toxinele”

Cărbunele medicinal este indicat și pentru înălbirea dinților și pentru curățarea feței și a părului de grăsimi.

„Vorbim despre cărbunele medicinal. E foarte bun pentru foarte multe lucruri. Noi trebuie să știm că rinichii noștri filtrează într-o zi cam un litru sau 1,5 litri de sânge. Practic, e cel care curăță sângele de toate impuritățile, toxinele.

Și e bine să luăm cărbune medicinal ca să ușurăm munca și să îndepărteze toxinele pe care le prepară organismul nostru”, spune  Lidia Fecioru.

Cafeaua și ceaiul îngălbenesc dinții

Cărbunele medicinal îți va albi dinții. Tamponează peria de dinți în praf de cărbune și dă pe dinți. Clătește, iar dinții tăi vor străluci.

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă mănânci sănătos sau nu? Cea mai bună...

„Este foarte bun pentru înălbirea dinților. Uite, dacă avem dinții mai galbeni, din cauza cafelei sau a ce bem, sucuri naturale, care pătează, e bine să facem cărbunele praf și apoi tamponăm peria de dinți în praful de cărbune și dăm pe dinți.

Să nu ne speriem că e negru. Se clătește foarte repede și nu rămâne nicio urmă și înălbește dinții”, mai spune bioenergoterapeutul.

Te-ar mai interesa: România a mai pierdut un doctor de top. A tratat m...

Adaugă în apa în care te speli praf de cărbune, iar podoaba ta capilară va arăta la fel ca al vedetelor.

„Pentru curățarea feței și a părului de grăsimi, de pori închiși. Părul va deveni mai mătăsos și mai lucitor și nu se va îngrășa așa de repede, dacă în apa cu care ne spălăm punem niște praf de cărbune și apoi lăsăm 15-20 de minute să lucreze la rădăcina părului”, a explicat Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Cum dizolvi în mod natural cheagurile de sânge? Tr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private