Sari la conținut

Un milionar a luat peste 100 de pastile și suplimente zilnic. Ce s-a întâmplat cu el după cinci ani

Un milionar a luat peste 100 de pastile și suplimente zilnic. Din dorința de a-și îmbunătăți starea de sănătate, un milionar celebru a făcut o schimbare radicală în ceea ce privește stilul său de viață. Sub îndrumarea medicilor, acesta a reușit un lucru pe care mulți dintre npoi și-l doresc.

Johnson se trezea la ora 5 dimineața, apoi consuma un smoothie, urmat de peste 100 de pastile și suplimente pe parcursul zilei, inclusiv compuși naturali precum usturoiul și rădăcina de ghimbir, dar și medicamente care nu sunt indicate, cum ar fi metformina și litiul.

Cocktailul de suplimente al lui Johnson

În ciuda unor dovezi că metformina crește îmbătrânirea sănătoasă, există doar dovezi limitate care să susțină utilizarea litiului în același scop. Cocktailul de suplimente al lui Johnson este adaptat exclusiv la corpul său și protocolul optim de consum poate varia.

Johnson urmează o dietă vegană strictă, consumând exact 1.977 de calorii pe zi și consumând peste 70 de kilograme de legume pe lună. Aceasta este însoțită de un antrenament riguros de o oră, care include 25 de exerciții zilnice și 10 minute de antrenament cu intervale de înaltă intensitate (HIIT) de trei ori pe săptămână.

Sursa: Unsplash

Milionarul s-a transformat radical

Deși o dietă vegană poate ajuta la desfundarea arterelor, dovezile nu sunt încă concludente. Există atestări timpurii care leagă restricția calorică și postul de o durată de viață prelungită, dar aceste studii sunt încă slabe. Dietele extreme anti-îmbătrânire pot avea, de asemenea, efecte dăunătoare asupra sănătății dacă nu sunt făcute în mod corespunzător. Rutina strictă a lui Johnson a dus la un moment dat la scăderea grăsimii corporale sub 3%, ceea ce i-ar fi putut amenința sănătatea inimii.

Procesul de inversare a îmbătrânirii

Johnson primește 5-6 terapii pe zi, experimentale, pentru reduce markerii biologici specifici a îmbătrânirii asociați cu fiecare organ în parte. Experții sfătuiesc pe oameni să consulte un medic înainte de a încerca orice procedură medicală și pun la îndoială utilitatea unora dintre tratamente.

Pentru a-și urmări progresele, Johnson se supune periodic unor analize de sânge, RMN-uri și colonoscopii, măsurând fiecare organ din corpul său. În timp ce urmărirea sa este considerată „un pionierat, având în vedere complexitatea și exhaustivitatea sa”, aceasta nu înseamnă neapărat că a fost descifrat codul privind modul de măsurare precisă a vârstei biologice a unei persoane.

În concluzie, deși rutina strictă și dedicarea lui Johnson pentru a inversa îmbătrânirea sunt lăudabile, comunitatea științifică nu este încă pe deplin convinsă că un astfel de regim va ajuta în mod eficient la inversarea îmbătrânirii. Dovezile privind eficacitatea unora dintre tratamentele sale sunt limitate, iar dietele extreme pot avea, de asemenea, efecte negative asupra sănătății. Oamenii sunt sfătuiți să consulte un medic înainte de a încerca orice procedură medicală, potrivit businessinsider.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel