Un nou material pentru prezervative. Se numesc “Next Generation” și sporesc plăcerea

Un nou material pentru prezervative. Se numesc “Next Generation” și sporesc plăcerea
Un nou material pentru prezervative. Se numesc "Next Generation" și sporesc plăcerea

Prezervativele din latex vor fi în curând istorie, deoarece, o echipă de cercetători de la Institutul  Wollongong’s Intelligent Polymer au creat un nou tip de material din care se pot fabrica prezervativele. Este vorba de hidrogen, care reprezintă molecule de apă “lipite” de lanțuri de polimeri, un material foarte rezistent, mult mai moale și care se simte mai degrabă ca pielea umană.

Scopul acestor prezervative este să protejeze contra unei sarcini nedorite sau a bolilor cu transmitere sexuală și să promoveze noțiunea de “safe sex” . Foarte mulți bărbați se plâng de senzația unei mânuși din cauciuc pe penisul lor și de aceea aleg să riște pentru a spori plăcerea. Prezervativele Next Generation din hidrogel sporesc plăcerea și sunt la fel de rezistente ca latexul.

Prețul lor nu va fi diferit de cele din latex, însă, echipa încă lucrează la ele în momentul de față. Hidrogelul are proprietăți mecanice, la fel ca latexul, ceea ce îl face materialul potrivit pentru fabricarea prezervativelor.

A.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook