Sari la conținut

Unul dintre cei mai mari dansatori ai lumii, operat de urgență, după ce a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer

Unul dintre cei mai mari dansatori ai lumii, operat de urgență, după ce a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer.

Michael Flatley, cel mai cunoscut pentru spectacolul său Riverdance, a fost diagnosticat cu o formă „agresivă” de cancer.

Potrivit unui comunicat postat pe Instagram, vedeta Riverdance, în vârstă de 64 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală și este în prezent îngrijită de o echipă de medici din spital.

Unul dintre cei mai mari dansatori ai lumii, operat de urgență, după ce a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer

Michael Flatley a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o formă „agresivă” de cancer, se precizează într-o declarație distribuită în conturile sale de socializare miercuri seară.

Potrivit comunicatului, vedeta Riverdance, în vârstă de 64 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală și este în prezent îngrijită de o echipă de medici din spital.

„Dragi prieteni, avem ceva personal de împărtășit, Michael Flatley a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer.

A suferit o intervenție chirurgicală și se află în grija unei echipe excelente de medici. Nu se vor face alte comentarii în acest moment. Vă cerem numai rugăciunile și urările de bine. Mulțumesc. Teamlord”, se precizează pe pagina de Instagram a lui Flatley.

Potrivit The Guardian, Flatley a avut anterior cancer de piele după ce a fost diagnosticat cu un melanom malign în 2003, după ce a fost văzut de un telespectator la MTV.

Anterior, a strâns bani pentru organizații de caritate împotriva cancerului.

Vorbind despre tratamentul său pentru cancer, el a declarat pentru Irish Independent:

„A fost doar întâmplător că a fost observat. Nici măcar nu observasem asta… poate fi îngrozitor.”

 

A avut picioarele asigurate pentru 25 de milioane de lire sterline

Flatley a devenit cunoscut în lumea întreagă după o performanță de șapte minute în timpul Eurovision Song Contest în 1994.

A continuat să își extindă spectacolul său de teatru, Riverdance, care a combinat muzica tradițională irlandeză și dansul. A avut premiera la Point Theatre, Dublin, în 1996.

A continuat să creeze spectacole de scenă, inclusiv Lord of the Dance, Feet of Flames și Celtic Tiger.

Lord of the Dance a avut un record de 21 de spectacole consecutive la Wembley Arena.

La acea vreme, la sfârșitul anilor 1990, picioarele lui Flatley erau asigurate pentru 25 de milioane de lire sterline. Dansatorul s-a retras din cauza unei accidentări după un spectacol la Las Vegas de Ziua Sf. Patrick în martie 2017.

Lord of the Dance a făcut un turneu aniversar de 25 de ani în 2022 pentru a strânge bani pentru efortul umanitar din Ucraina după invazia Rusiei.

Până în prezent au avut loc peste 1000 de spectacole Lord of the Dance în mai bine de 50 de țări, în fața a zeci de milioane de spectatori, fiind unul dintre cele mai de succes spectacole de dans din toate timpurile.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: