De ce iubesc străinii mierea românească

De ce iubesc străinii mierea românească
De ce iubesc străinii mierea românească

Mierea produsă în țara noastră a devenit aur curat pentru străini. Nectarul dulce are efecte benefice în scleroză multiplă, indigestie, depresie, înlocuind cu succes medicamentele.

La mare căutare sunt injecțiile cu apitoxină (venin de albine), apipunctura (aplicarea înțepăturii de albină) și tratamentele cosmetice cu miere pentru acnee sau anti-îmbătrânire.

România se află pe locul 7 în UE în privința efectivului de albine. Mai mult, în țara noastră sunt peste 30 de mii de apicultori înscriși în Asociația Crescătorilor de Albine, iar aceștia au peste un milion de familii de albine. Statisticile arată însă că românii consumă de patru ori mai puțină miere decât italienii sau francezii.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comments

  1. Pai asa va laudati ??!!. Pe vremea lui Ceausescu, eram pe primul loc din lume, nu din UE !. Iar românul Harnaj, era presedintele APIMONDIA. Deci am coborât foarte mult în clasament, ca tara !

  2. Pai asa va laudati ?!. Pe vremea lui Ceausescu erau pe primul loc în lume la produse apicole iar românul Harnaj, era presedintele APIMONDIA !. Deci acun am coborât pe locul 7 din UE si voi va mândriti cu asta ??!!.

  3. Pentru ca solul e inca fara pesticide, flora e foarte variata – ei si-au distrus flora, au cateva specii decorative , albinele le mor pentru ca nu se pot abtine de la „tratamente”.
    Ce vom face cand nu vom mai avea paduri : 115 ha se taie intr-o singura zi, spune presa straina.

  4. articol trompeta. Nu am aflat pana la urma de ce iubesc mierea romaneasca. In fapt e un fel de bla bla pe tema de ce iubesc unii mierea…miere care e pe toate raftutile in toate tarile si de care nici naiba nu stie de unde provine…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *