Sucul de cartofi, cel mai bun medicament natural pentru bolile de stomac

Sucul de cartofi, cel mai bun medicament natural pentru bolile de stomac
Sucul de cartofi, cel mai bun medicament natural pentru bolile de stomac

Sucul de cartof crud tratează aciditatea gastrică, ulcerele, calmând şi cicatrizând mucoasele digestive. Este şi un bun antispastic, diuretic şi emolient.
Pentru chinuitoarele dureri de cap, însoţite de multe ori şi de insomnii, sucul de cartof este un remediu excelent.
Dacă, timp de o săptămână, veţi bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, 50 ml de suc de cartof crud în combinaţie cu 100 ml de apă caldă, veţi rezolva multe dintre problemele dumneavoastră de sănătate.
Ca toate sucurile proaspete, şi cel de cartof se alterează destul de repede, motiv pentru care trebuie extras şi consumat imediat.
Cele mai spectaculoase rezultate ale acestui tratament au loc la bolnavii diagnosticaţi cu artrită. Sucul, la prepararea căruia se folosesc doar cartofi din soiurile rozalii, conţine hidraţi de carbon, lipide, săruri minerale şi vitaminele B1, B6, C şi K. Astfel, produsul devine eficient şi în demineralizări şi dezechilibrări de nutriţie sau în diabet.

Ce afecțiuni combate sucul de cartofi

 • hipertensiune
 • gastrită
 • dureri de cap
 • ulcer gastric
 • ulcer duodenal
 • diabet
 • detoxifiază
Un studiu elaborat recent de o echipă de microbiologi de la Universitatea din Manchester, SUA, condusă de profesorul Ian Roberts a deomnstrat că sucul de cartofi are proprietăţi antibacteriene capabile să vindece un bolnav de ulcer gastric.

 

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

5 Comments

 1. Urmeaza sa ne spuneti cum scoatem suc din cartofi???
  Eu am cateva idei dar as vrea sa fiu langa cea mai buna … se poate rade cartoful necuratat pe razatorul de lamaie si stors foarte bine intr-o strecuratoare si se foloseste si ceva greutate sa iasa tot sucul, noroc ca 5o ml este necesar deodata. Alta metoda ar fi sa folosesc Ninjea se facut suc din toatea alea cand pulverizeaza si coaja si semintele merelor, etc., … si ar mai fi storcatorul de citrice daca cartoful este destul de mare sau presa de citrice, aparat industrial mai mult decat de bucaratie unde din fruct cu coaja si seminte se scoate suc sa fie foarte natural.
  Am uitat ceva????

 2. Cum se obtine sucul?

 3. p. rostovan says:

  si cu solanina din zeama cartofului cum ramane?
  sau cartofii astia nu mai fac parte din familia solanaceelor?

  • Colorado Beetle says:

   Daca n-ai fi chiar p.rostovan, ai sti ca solanina se gaseste doar in tulpina, frunze si fructe.
   Alta data nu mai deschide gura.

 4. vreau sa adaug , si eu inca o minune a cartofului pe care dumnezeu ne-adat-o sa ne folosim de ia eu aveam nervi in picioare si in stomac si am mincat cartof crud si mam vindecat imedieat …bineinteles ca, ma invatat si pe mine cineva …cind curatam cartofi taiam si mincam si eu cite o bucatica de cartof crud apsolut totuldumnezeu le-a lasat spre foosul nostru sa ne vindecam cu ele si sa ne hranimdin ele ….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *