Sari la conținut

6 semne cheie că partenerul tău te înșeală. NU ai nevoie de detectiv

Semne cheie că partenerul tău înșeală. Infidelitatea apare frecvent în relațiile monogame și poate avea imense repercusiuni emoționale și, în unele cazuri, fizice pentru cei implicați.

Definiția înșelăciunii diferă de la persoană la persoană și, în timp ce pentru unii doar actul sexual este considerat înșelăciune,pentru alții sărutul sau mesajele și conversațiile sexualesunt considerate motive de despărțire.

Potrivit unui studiu de la Universitatea din Chicago, 22% dintre bărbații căsătoriți și 15% dintre femeile căsătorite au înșelat cel puțin o dată, a cărui definiție diferă de la o persoană la alta.

Psihologii susțin că uneori, înșelatul nu are nicio legătură, uneori cu celălalt partener. Sunt cazuri în care un partener întâlnește pe cineva de care se îndrăgostește. Sau este el însuși nemulțumit și o nouă relație îl face să se simtă viu și special, într-un mod pe care nu l-au mai simțit de mult timp.

Semne cheie că partenerul tău te înșeală

Există câțiva indicatori cheie care vă pot cere să evaluați situația în care vă aflați și partenerul dvs.

1. Minte din ce în ce mai mult

O creștere bruscă a numărului de călătorii de lucru și întâlniri la care partenerul dvs. este obligat să participe, mai ales dacă nu este o întâmplare obișnuită, poate indica faptul că el sau ea își poate aranja programul pentru altceva care are importanță pentru el.

Aceasta vine cu o serie de minciuni elaborate și un efort conștient de a vă convinge de legitimitatea a ceea ce fac ei. În multe cazuri, este vorba doar de excursii improvizate la supermarket sau de un număr crescut de nopți „cu fetele sau băieții, după caz”.

2. E mai tot timpul pe telefon

Cantitatea de timp pe care partenerul îl petrece pe telefonul său poate crește dramatic dacă are o aventură. Ieșirea în mod obișnuit pentru a prelua apeluri din cauza „conectivității slabe” sau pentru că nu doresc să-ți deranjeze somnul, mai ales când vin seara târziu sau după-amiaza, este un indicator.

3. Distanțare crescută, atât fizică, cât și emoțională

El sau ea poate refuza să iasă pentru angajamentele tale obișnuite și să încerce să scape de timpul petrecut împreună, rămânând afară pentru perioade mult mai lungi de timp decât o fac de obicei.

Activitatea sexuală dintre voi doi poate scădea drastic. Chiar și atunci când sunt prin preajmă fizic, mintea lor nu este cu adevărat prezentă în acest moment.

Când devine ori prea drăguț, ori prea agresiv, există un motiv

4. Schimbări de aspect

Petrecerea mult mai mult timp decât o fac de obicei cu aspectul lor poate fi un alt semn de avertizare. Să te îmbraci mai bine, să folosești mai mult parfum sau să mergi regulat la sală sunt toți indicatori.

De obicei, ei fac un efort suplimentar pentru a se asigura că nu găsiți semne ale celuilalt bărbat sau femeie printre lucrurile lor personale.

5. Este fie prea drăguț, fie prea agresiv

A fi prea afectuos dintr-o dată poate fi o modalitate pentru ei de a-și potoli conștiința vinovată. Acest lucru poate varia de la a vă permite să alegeți ce să vizionați la televizor până la cumpărarea de bijuterii și mese scumpe.

Pe de altă parte, există și posibilitatea ca partenerul tău să se enerveze mai des pe tine, eventual chiar să te acuze că ai înșelat. Poate pot fi ușor iritabil, provocând certuri din orice.

6. Prieteni care aruncă indicii

Nu ignora semnele pe care le primești de la cei din jur. Există o mare șansă ca ei să știe ceva ce tu poate nu știi. Dacă le pasă cu adevărat de tine, ei pot încerca să te avertizeze în moduri subtile, dacă nu o confruntare totală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.