Sari la conținut

A tușit fără oprire, a făcut o radiografie și a rămas stupefiat: „Ți se pare cunoscut?”

Sursă FOTO: Clarin

Din cuprinsul articolului

Un bărbat a avut parte de o surpriză după ce s-a prezentat la un centru medical.

A răscolit prin pat, disperat, în căutarea bijuteriei pe care tocmai o pierduse. A căutat prin toate colțurile casei, dar fără niciun rezultat. Timpul a trecut și a uitat de ea, până când într-o zi a reușit să dezlege misterul: a fost uimit.

Un bărbat a găsit în interiorul corpului său un piercing care lipsea de cinci ani. Piesa se afla într-unul dintre plămâni, afectându-i sănătatea.

Protagonistul acestui caz, care nu se întâmplă în fiecare zi, este Joey Lykins din Statele Unite. Într-o noapte, bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a trezit și a descoperit că îi lipsea unul dintre cele câteva piercing-uri de pe corp: mai exact cel din nas.

„Am crezut că poate l-am înghițit. Am verificat peste tot, am întors patul cu susul în jos…. Am făcut totul”, a declarat Lykins pentru Kennedy News and Media. Așa că, atunci când nu a mai găsit-o, a decis să o înlocuiască cu alta și și-a continuat viața.

Cinci ani mai târziu, în timp ce dormea într-o dimineață devreme, a deschis ochii. Somnul i-a fost întrerupt la 2:30 dimineața de o tuse puternică care nu se mai oprea. „Am simțit că ceva îmi bloca căile respiratorii și am crezut că sunt bolnav”, și-a amintit rezidentul din Cincinnati, care este grădinar.

Lykins tușea atât de violent încât începea să îl doară spatele. Un sentiment de îngrijorare i-a invadat mintea: a îndrăznit să ghicească faptul că era afectat de pneumonie.

Sursă FOTO: Clarin

Descoperirea în plămâni

Acesta s-a hotărât imediat să meargă la un centru medical. „Am simțit că am ceva când am tușit, dar am crezut că se datorează suspiciunii de infecție”, a reiterat el.

Americanul a mers de urgență la un spital. Odată ajuns acolo, medicul de gardă a solicitat o radiografie a plămânilor săi.

Două vești au reieșit din radiografie. Prima veste a fost bună: pacientul nu avea pneumonie. Cea de-a doua, însă, a prezentat o imagine negativă: piercingul lipsă al lui Lykins se afla în plămânul stâng.

„Doctorul a venit și mi-a arătat imaginea cu raze X și m-a întrebat: „Ți se pare cunoscut? Și am spus: „Glumești? Am căutat asta ani de zile. Cred că am aspirat septul și a blocheze să se aloce acolo”, a povestit el.

Soției pacientului nu-i venea să creadă situația. „Doctorul mi-a mărturisit că a câștigat „premiul” pentru „Cel mai bun caz al nopții”, din cauza neobișnuitului”, a spus ea.

Trei zile mai târziu, Lykins a fost supus unei bronhoscopii pentru a îndepărta piercingul din organ. La început, un tub subțire cu o cameră de luat vederi a fost trecut pe gât și în plămâni, iar apoi corpul străin, care îl afecta, a fost îndepărtat.

„M-au adormit și mi-au pus o cameră de luat vederi în trahee cu o mică clemă. Au apucat septul, l-au scos și mi l-au dat înapoi”, a spus el. Bărbatul a spus că a păstrat filmarea procedurii, precum și radiografia, ca dovadă a evenimentului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel