Sari la conținut

Anunțul inedit transmis de șeful Pfizer! Ce se va întâmpla în CÂTEVA LUNI? Nimeni nu mai credea că e posibil!

ceo pfizer

Directorul executiv al companiei farmaceutice Pfizer a vorbit despre ceea ce el crede a fi cel mai bun scenariu în contextul pandemic actual. El a oferit detalii despre vaccinul anti-COVID și, de asemenea, despre sfârșitul pandemiei.

Șeful Pfizer a propus un scenariu la care nimeni nu se mai aștepta. Acesta a declarat că vom reveni la o situație apropiată de normalitate, în ciuda evoluției epidemiologice, la nivel mondial.

De asemenea, Albert Bourla speră la dezvoltarea unui vaccin anti-COVID care să acopere numeroase tulpini, chiar și cele care urmează să apară, întrucât susține că Omicron nu va fi ultima. Vaccinul ar putea fi făcut odată la un an, precizând că este mai ușor pentru oameni să îl facă mai rar.

În câteva luni ne vom apropia de normalitate

Într-un interviu la televiziunea israeliană, preşedintele companiei americane Pfizer, Albert Bourla, a estimat că lumea va reveni la condiţii aproape normale peste câteva luni, dar coronavirusul nu va fi eradicat şi va continua să se manifeste. Compania pe care o conduce îşi propune să producă un vaccin care să se administreze o dată pe an şi care să acopere toate variantele de coronavirus, comunică RRA.

Albert Bourla a declarat că Pfizer își propune să producă o doză anuală pentru a acoperi toate variantele de COVID. El i-a acuzat pe cei care se opun vaccinării că au provocat, prin dezinformare, milioane de decese.”Virusul nu va fi eradicat, va rămâne cu noi în anii următori”, a mai spus Bourla.

El a subliniat că vor mai fi anomalii precum Omicron. Acest virus are tendința de a crea noi variante. Până în prezent, spre deosebire de alte variante, numai Omicron a reușit să ocolească protecția, dar vaccinarea rămâne eficientă în prevenirea spitalizării cazurilor foarte grave.

Președintele companiei Pfizer, Albert Bourla, a declarat la televiziunea israeliană că în mod regulat antivacciniștii postează online informații false despre el și îi trimit scrisori de amenințare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.