joi, iunie 4, 2020

Apel năucitor al unui tată din Serbia, care s-a declarat consternat după ce a aflat de cazul Caracal. El a avut o intervenție pentru stirileprotv.ro, unde a spus că este și mai grav faptul că Alexandra Măceșanu a reușit să sune la 112, dar că nu a fost ajutată.

Ba mai mult, ProTv a prezentat acum trei luni, o situație alarmantă: peste 500 de copii au dispărut din România în ultimii 30 de ani, fără ca cineva să le dea vreodată de urmă!

Citește și:

Parlamentul din Serbia a adoptat în luna mai mai multe amendamente la Codul Penal, printre care şi Legea Tijana, care prevede închisoarea pe viaţă fără drept de eliberare condiţionată pentru crime asemănătoare celor petrecute la Caracal.

Amendamentele, denumite “legea Tijana” ( n.r. după numele unei victime), prevăd închisoarea pe viață, fără drept de eliberare condiționată pentru cazurile de viol și crimă în care sunt implicați minori, femei gravide sau persoane cu dizabilități, relatează Euronews.

Citește și:

Legea a fost adoptată după ani întregi de dezbatere, la inițiativa lui Igor Juric, tatăl Tijanei, o fată de 15 ani care a fost răpită și omorâtă în 2014. Ucigașul ei este în prezent în închisoare, cu o sentință de 40 de ani. Inițiativa lui Juric a fost susținută de o petiție semnată de peste 160.000 de oameni.

Sursa: stirileprotv.ro

Parteneri