Sari la conținut

Bebelușul de 2 luni al Adelei Popescu, infectat cu coronavirus. ”Micuțul s-a îmbolnăvit de la mine”

Bebelușul Adelei Popescu are Covid. Ea a declarat că soțul și fiul ei cel mic au fost infectați cu noul coronavirus. Cei doi au contractat virusul chiar de la prezentatoarea TV.

Adela Popescu a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Prezentatoarea de la PRO TV a făcut anunțul în direct, intervenind prin skype în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, pe care o prezintă alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, spunea Adela Popescu, în timpul unei intervenții prin Skype în emisiunea Vorbește Lumea.

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…”, a mai spus prezentatoarea.

Radu Vâlcan și bebelușul său au COVID-19

Aflată în carantină în propria locuință, Adela Popescu a făcut un anunț cu care a uimit pe toată lumea. Prezentatoarea TV a mărturisit că și soțul ei, Radu Vâlcan, dar și mezinul familiei au fost infectați cu COVID-19. Din fericire, cei doi se simt bine, însă și-au făcut griji în privința celui mic, acesta având doar două luni.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. de două zile, suntem bine totți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Își dai seama, aăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi.”, a mărturisit vedeta TV în direct, la „Vorbește lumea”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel