duminică, ianuarie 23, 2022

Bioenergia. Peste un milion de români au trecut, ȋn aproape un an și jumătate de la ȋnceputul pandemiei de COVID-19, prin boală. Deși au fost declarați vindecați și nu mai sunt purtători ai virusului, mulți dintre ei au rămas cu sechele moderate sau chiar grave, atât fizice, cât și psihice.

Complexitatea virusului SARS-CoV-2 și riscurile post boală au fost recunoscute de medicii din toată lumea, dar și de autoritățile din România.

Te-ar mai interesa: „Nu puneți niciodată ouă în frigider!” James Marti...

,,COVID-19 este o boală cu afectare multiplă de organe și care poate lăsa sechele respiratorii, cardiace, neurologice, musculoscheletale, psihologice. Efectele bolii se pot întinde pe perioade variabile de timp, afectând calitatea vieții pacienților”, se arată ȋntr-un comunicat transmis de Ministerul Sănătății, la sfârșitul lunii aprilie.

Reducerea simptomelor și reechilibrare emoțională

Recuperarea după boală este, ȋn unele cazuri, un proces de durată și poate include tratament alopat, ședințe de fizio, balneo și kinetoterapie. Mulți dintre pacienți nu mai pot lua medicamente sau nu au suficiente resurse financiare sau de timp, pentru a urma protocoalele clasice, așa că terapiile alternative sunt la mare căutare. Chiar și medicii apelează la astfel de proceduri.

Te-ar mai interesa: Cât de efeciente sunt măștile? Experiment realizat...

,,La mine boala a durat cam două săptămâni, timp ȋn care am avut febră, durere de cap, tuse seacă iritativă, amețeală, dureri musculare și articulare, dureri de spate, lombare, palpitații și senzație de presiune ȋn piept, care ȋngreuna respirația. Astfel de simptome nu am avut la nici o viroză anterioară. La recomandarea medicului, am luat paracetamol, antibiotic și vitamine. După ce m-am “vindecat” și testul mi-a ieșit negativ, am continuat să ma simt rău, au persistat mai ales manifestările respiratorii (tusea iritativă, respirația scurtată).

Te-ar mai interesa: Cancerul înfricoșător care apare fără niciun simpt...

Nu am vrut sa mai continui cu medicamente. Printr-o cunoștință, am ajuns la Albert Deak, un bioenergoterapeut din Cluj, care m-a ajutat să scap de sechelele post-COVID, definitiv, ȋn cca 8 ședințe. După fiecare ședință, s-a simțit ameliorarea stării generale. S-a redus starea de astenie, a crescut toleranța la efort, a dispărut tusea, palpitațiile, presiunea din torace, respirația s-a ameliorat și am simțit, de asemenea, o reechilibrare emoțională”, spune Dr. Dorin Mureșan, medic anestezist.

Te-ar mai interesa: Situația se înrăutățește peste noapte! Ce se va în...

Începerea procesului de auto-vindecare

Terapia cu bioenergie este folosită ȋncă din cele mai vechi timpuri pentru vindecarea diferitelor afecțiuni fizice sau mintale. Principiul de bază este că la o persoană sănătoasă, energia circulă liber, fără sincope sau blocaje. Atunci când acestea apar, inevitabil, persoana respectivă va dezvolta diferite boli, ȋn anumite zone ale corpului.

Prin intermediul unui terapeut calificat, pacienții primesc energia de care organismul lor are nevoie pentru a elimina blocajele energetice și pentru a ȋncepe procesul de auto-vindecare. Ședințele de terapie pot fi efectuate atât față ȋn față cu bioenergoterapeutul, cât și la distanță.

Te-ar mai interesa: Un aliment banal hrănește celulele canceroase și e...

,,Virusul COVID-19 are un bagaj informațional extrem de ȋncărcat, poate afecta funcții și organe vitale, poate deregla ȋntreg sistemul nostru energetic. Am tratat, ȋn ultimul an, atât față ȋn față, cât și la distanță, peste 100 de pacienți care fuseseră infectați și care rămăseseră cu sechele post-COVID.

Ce am observat la toți pacienții este că, din ziua a patru sau a cincea de la infectare, sistemul lor energetic ȋncepe să se dezechilibreze, prima zonă afectată fiind cea a pieptului. Rezultatul acestui dezechilibru, pe corpul fizic, se manifestă ȋn diferite afecțiuni la nivelul inimii și al plămânilor, cum ar fi insuficiența respiratorie, tahicardia, aritmia cardiacă, dureri la nivelul musculaturii spatelui, presiune ȋn piept. Acestea sunt cele mai frecvente simptome, atât ȋn timpul bolii, cât și după.

Fără efecte secundare

Coronavirusul se manifestă și la nivel psihic, emoțional, având ȋn vedere multitudinea de informații negative la care am fost expuși, ȋn ultimul an și jumătate. Astfel, observăm și la sistemul energetic emoțional o cădere, din cauza fricii pacienților de boală, care generează depresie și anxietate, gânduri negative repetitive. Din păcate, stările acestea pot dura foarte mult, dacă nu sunt tratate. Prin echilibrare energetică, pacientul ȋși revine ȋntr-o săptămână, două.

De fiecare dată când am ȋntâlnit astfel de cazuri, am aplicat un protocol propriu, Healonia, personalizat, ȋn funcție de nevoile și simptomele fiecăruia. Vindecarea completă de sechelele post-COVID poate veni după patru-opt ședințe, ȋn funcție de gradul de afectare al pacientului”, spune Deak Albert,” bioenergoterapeut, fondator Healonia.

Printre motivele pentru care pacienții preferă terapia cu bioenergie pentru a se recupera post COVID și nu numai, se numără perioada scurtă a tratamentului, simplitatea sa, faptul că nu implică proceduri complicate și costuri mari și că nu are efecte secundare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private