duminică, noiembrie 28, 2021

Caz șocant într-un spital din România. O femeie a fost nevoită să sune la 112, pentru a merge la toaletă.

O întâmplare incredibilă a avut loc nu într-un spital micuț, dintr-o comună uitată de lume, ci

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știți despre cancerul de stomac sau ...

chiar în cel mai mare spital din Moldova. O femeie în vârstă de 79 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” cu o fractură gravă la nivelul unui femur.

Potrivit protocolului, fiind nevoie de internare, aceasta a fost spitalizată, temporar, într-un salon de pe o secţie tampon, până la sosirea rezultatului la testul Covid-19.

O femeie a fost nevoită să sune la 112, pentru a merge la toaletă

După un timp, din cauza vârstei și a fracturii grave, femeia a avut nevoie să meargă la toalteă. A strigat de nenumărate ori după ajutor, dar nimeni nu a băgat-o în seamă.Din această

Te-ar mai interesa: Ce probleme spirituale ascund unele boli precum ca...

cauză și fiind presată de nevoile fiziologice, femeia s-a gândit să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

Angajaţii de la STS au stat de vorbă cu femeia şi au aflat că aceasta se află internată în spitalul din Botoşani, dar şi că are nevoie de ajutor pentru a merge la toaletă.

„Femeia a apelat serviciul 112 şi a precizat că ar avea piciorul luxat şi nu se ocupa nimeni de ea. A spus că era internată singură într-un salon, nu se poate deplasa şi dorea să meargă la toaletă, iar nimeni nu o băga în seamă”, a declarat un dispecer din cadrul serviciului, potrivit monitorulbt.ro.

Ca în filmele de comedie cu Stan și

Te-ar mai interesa: Predicțiile medicilor: „Ce este mai greu abia vine...

Bran, cadrele medicale de pe secţie au fost apelate de cei de la 112, iar femeia a primit ajutor de la personalul specializat.

Reprezentanții spitalului au refuzat să comenteze

Reprezentanţii Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoșani au refuzat să comenteze, în mod oficial, situaţia șocantă. Singurul fapt pe care l-au precizat, prin intermediul purtătorului de cuvânt, au fost timpii de pe fişa de prezentare a pacientei.

„Pacienta s-a prezentat în Urgenţe la ora 02.22, cu o fractură complexă la nivelul femurului, care necesita internarea pe secţia de ortopedie şi operaţie. Potrivit protocoalelor, peste 20 de minute aceasta

Te-ar mai interesa: Cât de îngrijorați ar trebui să fim în legătură cu...

a fost investigată în urgenţă, unde i s-au făcut radiografii şi i s-au luat analize specifice.

I-au fost administrate o serie de calmante, din cauza durerilor pe care le avea de la fractură. Peste o oră de la prezentare, la 03.24, aceasta a fost evaluată din nou şi i-a fost făcut şi testul Covid, pentru că era nevoie de internare.

La ora 06.17 femeia a fost internată pe secţia Oftalmologie, care este o secţie tampon, pentru cazurile care necesită internare, până la sosirea rezultatului testului Covid, a precizat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al SJU „Mavromati”.

Abia după câteva ore, la ora 15.00, femeii

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu românii car...

i-a venit şi rezultatul testului COVID-19, acesta fiind negativ. Astfel că aceasta a fost transferată pe secţia de ortopedie, pentru a fi operată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri