miercuri, septembrie 28, 2022

Cele mai eficiente remedii naturiste care te pot scăpa de flegmă.

De fiecare dată când vremea se schimbă, ne îmbolnăvim. Răceala și tusea nu sunt foarte dăunătoare, dar dacă sunt lăsate netratate pot duce la multe alte afecțiuni dăunătoare, cum ar fi flegma. Medicii spun că nu trebuie să lăsați flegmele și mucoasele să se acumuleze, deoarece pot provoca infecții grave.

Flegma este o substanță groasă, lipicioasă, care se formează ca urmare a congestiei în gât. Membrana mucoasă produce flegmă pentru a proteja sistemul respirator de orice infecție în timpul răcelilor și tusei netratate.

Te-ar mai interesa: Agenția Antidrog: Noi măsuri pentru consumatorii d...

Datorită naturii sale lipicioase, prinde particulele de praf și alergenii care provoacă probleme în gât.

Cele mai eficiente remedii naturiste care te pot scăpa de flegmă

Pentru a scăpa de mucoasă, iată câteva remedii ușoare pe care le puteți urma:

1. Ceai fierbinte de ghimbir: Ghimbirul este plin de antioxidanti si astfel ajută în tratarea răcelilor și a tusei obisnuite. Usucă mucoasa și ajută la vindecarea nasului care curge.

2. Turmeric cu lapte fierbinte: Turmericul este un condiment antiseptic și antibacterian care ajută la vindecarea infecțiilor prin combaterea bacteriilor. Amestecat cu lapte fierbinte, turmericul ajută la o recuperare mai rapidă de la flegmă și astfel la tratarea răcelilor și a tusei.

Te-ar mai interesa: Condimentul care luptă cu infecții grave: Clostrid...

3. Rachiu fierbinte cu miere: Rachiul menține pieptul cald prin cresterea temperaturii corpului. Mierea este un antioxidant care menține imunitatea ridicată și protejează organismul. Amestecă o linguriță de miere cu niște rachiu: te va ajuta să scapi de răceala și tuse.

4. Semințele de in: Fiind calde, semințele de in ajută la uscarea flegmei din piept și la vindecarea oricărui tip de congestie. Prăjiți doar câteva semințe de in și luați o linguriță în fiecare seară pentru a întări imunitatea.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

detoxifierea vaselor de sânge

5. Usturoi sotat: De asemenea, usturoiul mentine corpul cald, iar cel sotat va fi amar si calmeaza pieptul si gatul, ameliorand răcelile și congestia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private