duminică, iunie 4, 2023

Anticancerigene! Cancerul este DISTRUS, când consumați aceste alimente. Care sunt cei mai aprigi dușmani ai celulelor CANCEROASE

Celulele canceroase cresc și se răspândesc în organism, iar rezultatul sunt tumorile, și acestea de două tipuri: benigne și maligne.

Există mai mult de 100 de tipuri de cancer în funcție de celulele implicate. Angiogeneza este un proces fiziologic care creează vase de sânge în organism.

Te-ar mai interesa: Pericolul din pahar. Această băutură poate crește ...

Acest proces se activează atunci când suferim o leziune și organismul are nevoie de reconstruirea vaselor de sânge pentru a începe vindecarea, dar angiogeneza este legată și de cancer. Procesul este reglat de inhibitori și activatori – deși cancerul este strâns legat de inhibitori, activatorii sunt responsabili pentru stimularea creșterii celulelor vasculare. Iată ce alimente te ajută să distrugi celulele canceroase:

Curcuminul. Turmericul este un condiment miraculos, dar adevărata forță stă în substanța activă extrasă din turmeric, și anume curcumin. Curcuminul extras din turmeric este de peste 30 de ori mai benefic decat condimentul in sine.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Acest condiment de sănătate și compusul său activ curcumin pot opri angiogeneza și pot preveni dezvoltarea și răspândirea cancerului.

Cafeaua și ceaiul verde. Consumul zilnic de cafea și ceai verde este foarte benefic. Potrivit mai multor studii, ambele băuturi au capacitatea de a preveni cancerul.

Roșiile. Roșiile conțin licopen, un antioxidant extrem de puternic, care poate reduce riscul de cancer. Potrivit unor studii, licopenul se descompune în grăsime și sporește la temperaturi înalte. Asta înseamnă că roșiile gătite au potențian anticancerigen mai mare.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

Extractul de afine și zmeură. Aceste fructe de pădure sunt bogate în fitochimicale, care previn stresul oxidativ, angiogeneza și cancerul.

Ciocolata neagră. Ciocolata neagră este anticancerigenă, dar trebuie consumată zilnic. Secretul stă în cantitate. Prea multă dăunează, prea puțină nu are efect. Ideale sunt două pătrățele pe zi, cu condiția ca ciocolata să fie de foarte bună calitate și cu un procent de peste 75% cacao.

Te-ar mai interesa: Cea mai bună modalitate pentru a avea pe masă cei ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private