Cinci fructe și legume pe care le mănânci total anapoda  

Sfecla roșie, kiwi-ul sau rodiile pot fi alimente intimidante și, cel mai probabil, puțini oameni știu cu adevărat care este modul corect de a le consuma.

Iată câteva trucuri care ne pot scoate din dilemă:

Mandarinele sunt evitate din cauza faptului că lasă mâinile lipicioase, dar există și o metodă mai curată de a le mânca. Folosind un cuțit, tăiați capetele, faceți o incizie de-al lungul cojii apoi derulați întregul fruct, ca pe un acordeon.

Te-ar mai interesa: Mare sărbătoare: Primul sfânt canonizat pe pământ ...

infographic-mandarinorangestrip

Sfecta roșie poate fi consumată în stare crudă, ca pe morcovi, fără a mânji toată casa. Pur și simplu curățați-o și feliați-o ca pe castravete.

beets

Rodia nu se taie nicodată în două, decât dacă vreți să vă pătați hainele cu stropi de suc. O tehnică mai bună ar fi să retezați unul dintre capete, apoi în laterale, de mai multe ori, și să o despicați în formă de floare.

how-to-eat-pomegranate

Kiwi-ul și avocado necesită mai puțină bătaie de cap dacă le mâncați cu ajutorul unei linguri, ca pe o înghetață. Altă variantă ar fi chiar să le tăiați în jumătăți și să plimbați vârful cuțitului de jur împrejur. Pulpa fructului va ieși extrem de ușor, doar împingând cu degetele în sus.

Te-ar mai interesa: Panică pe o plajă frecventată de români! Un rechin...

kiwi 2

avocado