Categories: Ştiri sănătate

Cum a slăbit Chef Cătălin Scărlătescu 50 kg? ”Nu mănânc niciodată așa ceva”

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească 52 de kilograme, însă marele chef este zgârcit la nivel de declarații cu privire la dieta care l-a ajutat să scapă de surplusul de greutate.

”Nu mănânc niciodată clătite. Doar dacă sunt nevoit să gust. Nu ai cum să slăbești când ești bucătar, mănânc tot ce văd. Am avut 148 de kg, am reușit să le dau jos, m-am îngrășat iar, ce să faci… cum le-am pus așa le-am dat jos.

N-am mâncat… arunci toată mâncarea. Înainte mâncam două găleți de mâncare, acum o farfurie mică. Nu calculez caloriile.

Acasă nu prea mănânc nimic, îmi iau iubita și merg la restaurant. Acasă gătesc rar, mai mult la restaurant. Nu am mai fost la all inclusive de când eram mic, îmi place să mănânc la restaurant ”a la carte”.

Nu sunt pretențios la mâncare, mănânc și în piețe când plec în vacanțe. Nu sunt genul fitness” a spus Scărlătescu la Antena 3.

Când se uită la o fotografie din urmă cu el, celebrul chef spune în glumă: „Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu“.

Juratul de la „Chefi de la Cuţite” a dezvăluit că a început să ia măsuri atunci când a început să aibă probleme de sănătate.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool„, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

A renunţat la pâine şi a început să consume doar crudităţi.

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat acesta.

„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete „de capul nostru”. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume şi fructe proaspete, aşa că nu prea e loc de reţete. Puneţi pe grătar vinete, rosii şi ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a mai precizat Cătălin despre dieta chef Scărlătescu.

Recent Posts

Când intră BANII pe cardurile de alimente? 2.500.000 de români au de primit 1000 de lei

Când intră BANII pe cardurile de alimente? 2,6 milioane de cetățeni români au de primit…

9 minute ago

Alertă maximă la Vatican. O clarvăzătoare celebră a prezis un atac asupra Papei și a altor lideri religioși

Mhoni Vidente a prezis finalul teribil al comunității religioase, în fața atacurilor pe care le…

38 de minute ago

Renunță la aspirină: Planta medicinală care înlătură durerile de cap și funcționează ca un antiinflamator natural

Plantele medicinale au fost folosite încă de la începuturile omenirii pentru tratarea durerilor generale, iar…

o oră ago

Primești acest tip de PENSIE? Vei primi BANI în plus de la 1 Iulie 2024

Premierul Marcel Ciolacu a comunicat, joi, că Guvernul va crește, începând cu luna iunie, indemnizațiile…

2 ore ago

Luna Florilor 2024: Când este și ce înseamnă această Lună Plină?

Luna Florilor 2024: Când este și ce înseamnă această lună plină? Află care este noul…

2 ore ago

Două zodii sunt lovite de karma în Iunie. Plătesc înzecit pentru greșelile făcute în trecut

Astrologia arată că evoluțiile planetare și influențele cosmosului ne pot afecta în mod profund soarta,…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar