marți, august 9, 2022

Cum arată regimul lui David Popovici. Campionul mondial a exclus aceste alimente din alimentația sa și, așa cum era de așteptat, duce un stil de viață sănătos.

Sportivul de 17 ani spune că se trezește în fiecare dimineață la 04.30, asta pentru a putea mânca cu două ore înainte de antrenament.

Părinții lui sunt cei care au grijă să îi ducă micul dejun la pat pentru a se asigura că sportivul mănâncă înainte cu două ore de a intra în sala de forță.

Te-ar mai interesa: Fructe și legume cu pesticide: Lista celor mai per...

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine.

Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine. Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul.

Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”, a povestit David Popovici.

Facebook

Cum arată regimul lui David Popovici

Potrivit Antena 3, David Popovici a mai spus că nu mănâncă niciodată pâine albă, iar produsele fast-food şi cele cu un conținut ridicat de grăsimi sau ulei nu se regăsesc în meniul lui.

Te-ar mai interesa: Alertă medicală! Cercetătorii au descoperit un nou...

Dimineaţa, campionul mondial mănâncă un iaurt mare, cu banane, miere și fulgi de ovăz. Gustările înseamnă, în cazul lui, migdale, curmale și alte semințe.

După un antrenament istovitor, David Popovici bea un shake dintr-o combinație de lapte, miere și scorțișoară.

Înotătorul David Popovici, în vârstă de 17 ani, a primit un premiu de 200.000 de euro din partea Guvernului României, la sosirea sa, de la Campionatele Mondiale de Înot de la Budapesta, unde a câştigat două medalii de aur. În conferinţa de presă de la Aeroportul Otopeni, el a mulţumit suporterilor pentru că au fost alături de el.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea ne învață cum să blocăm gândurile nega...

Următoarele competiții la care va participa David Popovici în această vară sunt Campionatele Europene de juniori de la Otopeni, Campionatele Europene de seniori de la Roma și Campionatele Mondiale de juniori de la Lima.

Vreau ca tribuna să fie cât mai gălăgioasă

„Abia aștept să concurez la Campionatele Europene de Juniori (de la Otopeni n.r.) și abia aștept să mă simt ca sportivii maghiari la campionatele mondiale, să simt cum e să concurez la mine acasă. Vreau ca tribuna să fie cât mai gălăgioasă, să ne ajute să intrăm cât mai bine în starea de concurs și sincer, abia aștept să ne strige numele și să ne simțim cu adevărat speciali.”

Te-ar mai interesa: Ai 40 de ani? Consumă aceste alimente pentru o săn...

Tânărul înotător este nărăbdător să vadă cum va schimba sportul în România. Își dorește să inspire oameni, nu numai să se apuce de vreun sport, ci să aibă și o viață sănătoasă.

„Nu știu dacă sportul va avea o imagine mai bună, mai puternică la noi în țară, în urma acestor rezultate, dar pot să sper că valul pe care l-am creat acum și pe care continui să îl creez va aduce reacții pozitive și va ajuta sportul să progreseze în țara asta, pentru că are clar nevoie de o mică resuscitare.

Te-ar mai interesa: Demență: semnul din limbă care poate sugera volumu...

Abia aștept să văd cum am reușit să schimb acest sport și sportul în general în România. Și sper să fi inspirat cât mai mulți oameni. Nu numai să se apuce de vreun sport ci și să aibă o viață mai sănătoasă. Acesta este unul dintre obiectivele mele”, a spus David Popovici, potrivit Mediafax.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private