vineri, iunie 2, 2023

Telemedicina este un concept medical inovator, care vine în sprijinul medicinei clasice pentru îndeplinirea unui act de cea mai bună calitate, chiar și în condițiile actuale ale pandemiei globale de COVID-19.

Aplicația cameradegarda.app are la bază telemedicina și oferă, pentru un abonament lunar de doar 39 de lei, un număr nelimitat de consultații, fără programare în prealabil, într-un mod extrem de simplu și rapid, la unul dintre cei peste 150 de medici din peste 30 de specialități medicale.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

Aceste consultații au loc prin intermediul tehnologiilor moderne de video call și chat, și sunt adresate oricăror persoane care se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate, indiferent de locul unde se află acestea și de ora din zi sau din noapte când au nevoie de ajutor specializat.

Cu aplicația cameradegarda.app poți obține o rețetă medicală, fără să mergi la medic! Cum e posibil acest lucru?

Solicitarea pacientului care folosește aplicația cameradegarda.app este preluată într-un timp foarte scurt de primul medic disponibil din specialitatea pe care utilizatorul serviciului de telemedicină a ales-o și comunicarea dintre cei doi interlocutori are loc în timp real, în regim interactiv, lucru care duce la îmbunătățirea considerabilă a relației pacient-doctor.

Te-ar mai interesa: Medic, concediat pe loc după ce i-a prescris înghe...

Un aspect extrem de important al telemedicinei de urgență este acela că accesul la un doctor specialist se face fără programare prealabilă și persoana care utilizează aplicația cameradegarda.app poate decide când dorește să solicite ajutor medical, astfel încât nu mai este nevoie să se învoiască de la serviciu pentru a putea beneficia de serviciul medical de care are nevoie în timpul programului cadrului medical, care în schimb poate să i-l ofere la distanță, grație telemedicinei.

Te-ar mai interesa: Semnul din ochi care poate prevesti un accident va...

Astfel, telemedicina a reușit cu succes să reducă semnificativ numărul de vizite la spital față-în-față pentru un consult de specialitate la un medic ale pacienților care aveau nevoie de o rețetă pentru tratamentul afecțiunilor de care sufereau.

Datorită acestui lucru, o persoană economisește foarte mult timp prețios, care era consumat cu deplasarea fizică, și dispar cheltuielile care apăreau de fiecare dată când era necesar să meargă la doctor pentru rețetă.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Leon Dănăilă: “Adevărata maladie Alzheim...

În urma interacțiunii virtuale cu un medic prin aplicația de telemedicină cameradegarda.app, un pacient primește, imediat după terminarea consultației la distanță, un raport medical complet, realizat pe baza judecății de valoare a cadrului medical abilitat, și, dacă este cazul, o rețetă scrisă cu un tratament ce trebuie urmat pentru rezolvarea problemei de sănătate cu care se confruntă cel care a apelat la ajutor specializat.

Te-ar mai interesa: Igiena menstruală, un lux pentru multe femei din R...

Ce costuri implică abonamentul

Drept urmare, cu ajutorul aplicației cameradegarda.app, un pacient poate obține, pentru o sumă de 39 de lei, la care poate renunța în orice moment, fără alte costuri ascunse, un număr nelimitat de consultații, în urma cărora poate primi din partea medicului care evaluează starea sa de sănătate o rețetă scrisă fără a mai fi nevoie să meargă la doctor pentru acest lucru.

Cameradegarda.app reușește astfel să se adreseze unui număr foarte mare de persoane, care au nevoie de acces la servicii medicale de cea mai bună calitate și care nu se pot bucura de acest lucru din cauza locului în care se află sau din cauza distanței față de furnizorul unor asemenea servicii, și să le ofere tuturor , prin utilizarea extrem de simplă și de rapidă a acestei aplicații de telemedicină de urgență, șansa accesului la un medic specialist, care poate să le emită o rețetă scrisă pentru tratamentul afecțiunii de care suferă, fără a mai fi necesar să meargă fizic la un doctor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private