Sari la conținut

Etalare RUNE pentru 3-9 octombrie. Iată ce secrete ne „șoptesc” aceste pietre magice

Etalare RUNE pentru 3-9 octombrie. Iată ce secrete dezvăluie pietrele magice cu radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice, germanice, scandinave. 

Rună înseamnă mister, secret, șoaptă și fiecare în parte este un semn sacru cu puteri magice conectat cu o putere mai mare.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie.

S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, interesant de interpretat pentru cei inițiați.

Datorită lor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. 

Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice.

Cei care știau tainele runelor erau considerați vindecători

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

La fel de apreciate și în zilele noastre, runele sunt etalate și interpretate pentru cei care caută sfaturi profunde. Iată ce ne șoptesc runele pentru săptămâna 3 – 9 octombrie 2022.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Fehu: Fehu reprezinta atasamentul si simtul valorii pe care il poti obtine din cantitatea banilor. Pot fi visurile care se implinesc datorita banilor.

Cand aceasta runa apare, inseamna ca visurile sunt aproape de a fi transformate in realitate.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – HAGALAZ. Semnificatie : PERTURBARE. Poate ca te gasesti inconjurat de evenimente negative aflate aparent in afara controlului tau. A

ceasta runa iti indica posibilitatea ca tu sa te temi de o zdruncinatura in realitatea ta, in siguranta ta, in munca ta, in relatiile sau credintele tale.

Este necesar sa realizezi ca tu nu esti o victima a circumstantelor externe. Tu iti creezi propria realitate, natura ta proprie creaza ceea ce se intampla, ca atare nu esti neajutorat.

Cu atentie examineaza situatiile din jurul tau si propriile tale credinte si atitudini despre ele si spre ele. Runa Hagalaz te informeaza ca tu detii solutiile in propriile tale maini.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – Nauthiz (inversata): Sunt interpretari in care aceasta runa nu poate fi inversata. Alti specialisti, insa, spun ca runa Nauthiz inversata simbolizeaza pretul platit pentru a avea.

Ca sa ajunga sus, ca sa isi implineasca dorinte, unii oameni au indurate situatii dificile, au luptat, au infruntat obstacole extreme

LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – Othila (inversata): Cand aceasta runa apare inversata, iti transmite mesajul ca refuzi sa accepti ca familia poate fi o sursa de fericire in viata ta.

Poti fi implinit si daca ai o viata de familie buna, nu trebuie neaparat sa ai toti banii din lume. Bogatia spirituala este la fel de importanta ca banii.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Runa etalata – Raido (inversata): Calatoriile pot fi deturnare, uneori, insa nu este neaparat ceva rau, chiar daca asa pare la prima vedere. O modificare in cariera, ruperea unei relatii, esecul trebuie privite ca o modalitate de a evolua spiritual.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa simbolizeaza conflictul. Tradusa literal, ar insemna “Gigantul” si semnifica distrugerea si apararea.

Poate ca te afli intr-un conflict in care trebuie sa arati ca esti puternic. Acest conflict poate aduce o transformare, dezvoltare personala. Pentru cupluri, cartea sugereaza tensiune sexuala.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Ansuz sugereaza ca exista o semnificatie in totul in preajma ta. Incearca sa te asiguri ca ai canalele de comunicare deschise si functionale intre tine si cei dragi.

Este o buna ocazie sa pui mana pe telefon, mail sau sa scrii cuiva, in special daca ai tot amanat acest lucru.

 SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Runa etalata – Algiz: Ti se cere sa manifesti flexibilitate intr-o relatie. Daca nu suporti comportamentul cuiva si nu te poti adapta la el, daca simti furie si resentiment, cel mai bine este sa te retragi.

Cel mai important lucru este sa nu ataci persoana cu vorba sau cu fapta. Circumstantele nu favorizeaza o agresivitate. Daca situatia ce te preocupa se refera la o relatie de la locul de munca sfatul este acelasi.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Runa etalata – Eihwaz: Eihwaz este runa apararii si are un simbol magic semnificand intelepciunea gasita in adversitate. Ai puteri de defensiva si de atac la nevoie. Ai protectie, rabdare si strategie in fata atacurilor subite.

In superstitia anglo-saxona, se plantau anumiti copaci pentru a tine la distanta animalele nedorite. Nu trebuie temuta aceasta runa pentru ca ea semnifica si rezistenta si continuitate.

Are puteri protectoare magice și cand apare semnifica faptul ca esti in siguranta in fata unor atacuri si ai arme puternice de aparare.

 VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Runa etalata – Fehu: Fehu poate atrage atentia cu privire la datorii. Daca ai bani de dat cuiva, ar fi mai bine sa le platesti. Nu lasa datoriile sa se faca si mai mari. Fehu este simbolul puterii care vine din succesul in plan financiar.

 PESTI (20 februarie – 20 martie)

Runa etalata – Inguz: Inguz este numita dupa zeul eroic Ing care a unit poporul viking si i-a lasat in pace si armonie. Inguz este unitate, pace, intelegere si armonie, dar simbolizeaza si dragostea de netagaduit intre partenerii romantici.

Inguz mai reprezinta completitudinea rezultata dupa o nastere și este asociata cu intregirea, cu sexualitatea sanatoasa si cu familia puternica si afectuoasa.

Anunta un camin sigur si sanatos. Inguz este protectoare si contine ideea farului calauzitor. Este lumina ce se vede in intuneric, deci inspiratie creativa, potrivit sfatulparintilor.ro.

Așadar, schimbări, provocări și multă protecție pentru săptămâna 3 – 9 octombrie. Să vă fie de folos!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel