joi, iunie 1, 2023

Idei geniale de mic dejun sănătos. Ce să mănânci dimineaţa ca să slăbeşti miraculos!

Nutriţioniştii avertizează că micul dejun trebuie să-ţi ofere energia de care ai nevoie o zi întreagă. Așadar, nu săriţi peste micul dejun, dacă nu vreţi să rămâneţi fără energie până la prânz. Micul dejun ajută neuronii. Iată ce puteţi mânca dimineaţa ca „să vă meargă mintea brici” toată ziua.

Te-ar mai interesa: Medic: Nevoia de a urina mai des și mult mai urgen...

Cinci idei geniale de mic dejun. Nutriţioniştii avertizează că micul dejun trebuie să-ţi ofere energia de care ai nevoie o zi întreagă. Uite câteva idei de mic dejun care vă ajută să slăbiţi rapid şi sănătos.

Nutriţionistul Wasim Nazer a explicat cât de important este micul dejun pentru sănătatea noastră.

„După ani de studii în domeniul nutriției, s-a descoperit clar că ceea ce consumi la micul dejun este determinat pentru tonusul pe care o să-l ai de-a lungul zilei. Este exact ca la mașină, depinde extrem de mult calitatea combustibilului pe care îl folosești!

În prima partea a zilei beneficiem pe de o parte de contextul hormonal favorabil, în care corpul nostru poate absorbi o cantitate mai mare de glucide pentru a inactiva hormonii de stres secretați în mod natural în timpul nopții. În plus, având la dispoziție întreaga zi, organismul poate procesa eficient glucidele consumate la micul dejun.”,explică Wasim Nazer, potrivit Mediaflux.

Te-ar mai interesa: LISTA medicamentelor noi care pot fi comercializat...

Nutriţionistul recomandă cinci idei de mic dejun care, dacă le combini cu putin sport, te vor ajuta să slăbeşti rapid şi sănătos.

Toast cu unt de arahide cu banană și scorțișoară

Fulgi de ovăz cu lapte de migdale, scorțișoară, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, goji și mandarine sau clementine

Ouă ochiuri și cartofi dulci la cuptor

Toast cu avocado, brânza ricotta, miere, caise din compot, fistic, semințe de mac și susan

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai deficit de potasiu – m...

Toast cu ouă și avocado

„Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Nu o spun eu acum, o spun bunicii noștri de zeci de ani. Acesta este motivul pentru care întotdeauna voi recomandă să ne purtăm frumos cu micul nostru dejun. Să ne bucurăm acest moment al zilei, să facem alegeri sănătoase, să nu cumva să-l ignorăm și, la fel de important, să-l hidratăm bine!”, mai adaugă nutriționistul.

Te-ar mai interesa: Atenţie la bacteria ucigaşă care nu poate fi distr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private