Sari la conținut

Melania Trump a dezvăluit secretul siluetei sale. Ce mănâncă Prima Doamnă a Americii şi care sunt alimentele de care nu se atinge

De o frumuseţe magnetică, Melania Trump are o bună moştenire genetică, însă felul în care Prima Doamnă a Americii are grijă de ea este un subiect care a stârnit curiozitatea multora.

Anterior, La Casa Albă, am văzut un model de Primă Doamnă, o femeie care ştie să aibă grijă atât de interior, cât şi de exterior.

Michelle Obama a fost mult timp un exemplu, arătându-şi mereu preocuparea pentru sport şi stilul de viaţă echilibrat, chiar zen, fiind iniţiatoarea programului Let’s Move, prin care îndemna oamenii să facă mişcare.

Melania este o frumuseţe europeană, preocupată de alimentaţia sănătoasă. Deşi discretă cu stilul de viaţă, din puţinele declaraţii pe care le-a făcut pe această temă s-au putut trage nişte concluzii.

La micul-dejun, Prima Doamnă alege un smoothie. Obişnuieşte să pună fotografii cu meniul ei de dimineaţă, mărturisind că foloseşte fructe organice, iaurt fără grăsimi, ulei de măsline, seminţe de in, suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D.  Când vrea să-şi mai diversifice micul dejun, alege terci de ovăz în loc de smoothie, după cum a declarat revistei GQ.

Melania Trump consumă foarte multe fructe, cel puţin 7 porţii zilnic. În schimb, legumele nu se regăsesc foarte des în meniul ei. Nu mănâncă ceapă şi nici anghinare, iar în sandviciuri nu acceptă decât legume murate, potrivit gustarte.ro.

Mâncarea preferată a fostului fotomodel este pui cu parmezan de la restaurantul Jean Georges, din ceea ce a declarat pentru New York Magazine. Oricum, nu consumă grăsimi foarte des. Cu toate că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, este un aliment pe care nu îl refuză şi fără de care spune că nu poate să trăiască: cicolata. Alege mereu produse care au peste 70% cacao. Din când în când, se mai răsfaţă şi cu o îngheţată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel