miercuri, octombrie 5, 2022

Incredibilă transformare a artistei Ozana Barabancea. După ce a slăbit enorm, jurata de la o emisiune de talente și-a făcut apariția blondă.

Pentru ea este o schimbare majoră, publicul o știe brunetă de ani de zile. Diva nu a precizat dacă și-a vopsit părul sau poartă perucă, cert este că arată superb.

Ozana Barabancea a recunoscut într-un interviu că este obligată să țină un regim strict, altfel i se face rău.

Te-ar mai interesa: Secrete neștiute despre Mercur retrograd. Iată la ...

„De vreo trei ori mi s-a făcut rău, pentru că nu am fost cuminte și sunt obligată să am trei mese pe zi, fără ciuguleli, la un interval de cinci ore între mese. Nu există gustări, există multă apă și eventual, lichide fără zahăr. Mănânc cam 100 de grame pe masă, mănânc și mestec mult. Acum am venit de la doamna doctor nutriționist. Am mâncat ceapă, vinete cu maioneză și mi s-a făcut rău. Iar acum am mâncat murături. Am sărit peste masă și am mâncat la ora 03.00. Am avut arsuri, dureri, mi s-au răcit mâinile și picioarele. M-am panicat, că așa de rău nu-mi fusese până atunci. Am scos răul din mine și am adormit într-o rână, că nu puteam sta întinsă. În primul an trebuie să fiu atentă, apoi se formează un reflex. Nu mai am starea de foame, poftele degeaba le am că-mi impun mental”, a declarat vedeta pentru Click.

Te-ar mai interesa: Alimentul care trebuie scos din dietă. Profesorul ...

Foto: Facebook, Ozana Barabancea

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private