Sari la conținut

Plante care elimină metalele grele din corp. Din păcate, puțini știu consecințele otrăvirii cu aceste toxine: pot declanșa grave probleme de sănătate

Plante care elimină metalele grele din corp. Curățarea corpului de metalele grele este unul dintre cele mai importante și primele lucruri de făcut pentru sănătate.

Compușii de metale grele sunt periculoși deoarece nu sunt degradabili și durează extrem de mult în mediu. Din mediul înconjurător, metalele grele pătrund în corpul uman și provoacă leziuni creierului, ficatului, sistemului nervos central și altor zone vitale.

Metalele grele slăbesc sistemul imunitar, făcându-l vulnerabil la boli.

Metalele grele pot declanșa grave probleme de sănătate

Și cel mai rău dintre toate, aceste metale grele hrănesc cancerul, virușii, bacteriile și alți invadatori, care, la rândul lor, contribuie la dezvoltarea bolilor. Toxinele ar putea fi declanșatorii bolilor grave de astăzi, cum ar fi:

  • Cancer
  • Boala Alzheimer
  • Boli cronice debilitante precum fibromialgia
  • Scleroză multiplă
  • Oboseală suprarenală
  • Fluctuatii ale glicemiei
  • Boala lui Hashimoto
  • Oboseala cronică și alte inflamații cronice și epidemii

Ce plante vă ajută să vă curățați corpul în mod natural 

În timp ce trăiești în această lume, este imposibil să eviți tot ce este dăunător, dar există totuși ceva ce poți face pentru tine. Una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de metalele grele și de a vă curăța corpul este să consumați toate următoarele șapte plante în fiecare zi, potrivit ecosh.com

Algele marine ca noi surse de ingrediente si alimente functionale

 

1. Alge marine roșii ale Atlanticului (Alge marine Dulse, Palmaria Palmata)

Algele marine Dulse leagă mercurul, plumbul, aluminiul, cuprul, cadmiul și nichelul. Algele marine traversează și bariera hemato-encefalică. Spre deosebire de alte alge, această alge marine este capabilă să elimine mercurul de la sine. Intră în adâncurile și în locurile ascunse ale corpului, găsește mercur, îl leagă și nu-l eliberează înainte de a părăsi corpul.

Sucul de orz verde

2. Pulbere de extract de iarbă de orz

Această iarbă puternică are capacitatea de a extrage metalele grele din tractul intestinal, splina, pancreas, tiroidă și sistemul reproducător. Pulberea de extract de iarbă de orz pregătește mercurul pentru absorbția completă de către spirulina.

3. Spirulina

Această algă comestibilă atrage metalele grele din sistemul nervos central, creier și ficat și absoarbe metalele grele extrase de pudra de extract de iarbă de orz.

4. Afine sălbatice

Afinele sunt socotite ca fiind miraculoase, deoarece scot metale grele din creier. De asemenea, ele repară și vindecă toate organele și locurile din corpul tău de unde sunt îndepărtate metalele grele și toxinele. Acest lucru este deosebit de important pentru țesutul creierului. Este cel mai puternic aliment pentru a inversa boala Alzheimer.

Aceste plante elimină metalele grele din corp

5. Păpădie

Această plantă declanșează circulația sângelui și ajută organismul să se purifice de metalele grele toxice, DDT, radiații și alte toxine. Rădăcina de păpădie detoxifică în special organe precum splina, ficatul și creierul. Păpădia este un instrument profilactic pentru practic toate bolile și este deosebit de bună pentru prostată. 

6. Rădăcină de brusture

Rădăcina de brusture are capacitatea de a purifica toxinele din cele mai adânci locuri ale ficatului, de a înmuia ficatul dens și stagnant, de a elimina hormonii toxici din ficat care au fost ingerați din surse externe precum metale, materiale plastice, erbicide și fungicide. Reface ficatul care poate fi epuizat de Epstein Barr, herpes zoster, HHV-6, citomegalovirus, bacterii dăunătoare, viermi, ciuperci și alți agenți patogeni. Rădăcina de brusture susține sănătatea ficatului și pentru că fitochimicele din ea reduc formarea de chisturi și aderențe, îmbunătățesc țesutul cicatricial găsit în ficat, precum și purifică lobii ficatului.

7. Ciulin de lapte

Ciulinul de lapte este o plantă puternică care îți susține ficatul în timpul purificării. Îmbunătățește rezistența ficatului, întărește formarea și secreția bilei și are un efect bun asupra tractului gastrointestinal.

Această plantă contribuie eficient la regenerarea ficatului și promovează inervația hepatică. Inervația este furnizarea de impulsuri nervoase către orice organ sau țesut prin celulele nervoase și fibrele nervoase, asigurând legătura acestora cu sistemul nervos central. În plus, ciulinul de lapte ajută la vindecarea ficatului în cazurile de icter și leziuni cauzate de droguri sau otrăvire (inclusiv daune prin radiații).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel