Sari la conținut

Propunerea lui Mircea Badea: Vrei să slăbești? Nu mă pricep, dar așa mi-a venit în cap. Recomandarea ar fi…

Mircea Badea a venit cu o propunere pentru cei care vor să piardă în greutate.

Văzând că foarte mulți oameni se interesează de „știrile” despre diete și de titluri de genul „Cinci alimente care te ajută să slăbești”, Mircea Badea a lansat o recomandare: cine vrea să slăbească ar trebui să mănânce mai puțin.

„Asta este preocuparea: cu slăbitul. Poate recomandarea ar fi… nu mai mânca atâta. Poate este o idee proastă, dar la asta mă gândesc. Nu mă pricep, dar așa mi-a venit în cap. Vrei să slăbești? Mănâncă mai puțin. Se tot pune întrebarea „Ce trebuie să mănânci pentru a slăbi?” Păi aceasta este ideea: sa nu mai mănânci așa mult”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN, în emisiunea „În gura presei”.

Boala de care suferă Mircea Badea

Cu ceva timp în urmă, prezentatorul TV a reacționat după ce Dana Budeanu a făcut o glumă despre un anumit tip de bărbați.

Mircea Badea spune că suferă și el de această afecțiune, iar simptomele nu sunt deloc plăcute.

„Neața la toți mafioții de la coadă la pâine care întreabă dacă e cu maia și goji moji gluten. Luați franzelă, fătălăiloooor!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Mircea Badea a spus că el are intoleranță la gluten, mai exact boala Duhring, fiind vorba de o sfecțiune deloc de neglijat.

„Eu am cea mai mare intoleranță la gluten. Am boala Duhring. Sunt cel mai intolerant la gluten eu și alți câțiva de la planetă.

Forma de boală pe care o avem noi este o boală de nișă, nu este o boală foarte răspândită. Celiachia, intoleranţă alimentară permanentă la gluten, este răspândită, dar eu mă refer la halul în care suntem noi cei cu boala Duhring.

Am văzut mulți care ziceau „hahaha, terminați cu prostiile astea cu glutenul”, iar apoi se tăvăleau în chinuri pe diferite spețe.

Dana Budeanu să fie sănătoasă și să beneficieze de gluten, nu asta este problema, dar poate nu toți ăștia care mănâncă fără gluten sunt fătălăi, poate unii sunt bolnavi”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.