marți, noiembrie 29, 2022

Boala nu așteaptă. Alianța Pacienților Cronici din România atrage atenția decidenților din sănătate: Ministerul Sănătății, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Primăria București, că pacienții cronici au nevoie de continuarea terapiilor și monitorizare permanentă conform cu recomandările Protocoalelor Terapeutice. În ultimile luni nu s-a mai permis accesul pacienților în spitale pentru investigații medicale, acestea fiind amânate cu consecințe greu de evaluat asupra stării de sănătate a oamenilor.

Te-ar mai interesa: Constipație și dureri de spate în zona lombară: ce...

Vă amintim că evoluția bolilor este diferită de la un pacient la altul, iar aceștia au nevoie de terapie cât mai repede posibil și nu pot aștepta luni în șir o decizie administrativă.

Cerem urgent redeschiderea spitalului Colentina pentru pacienții cronici. Colentina spital suport COVID 19 nu se justifică în condițiile în care numărul paciențiilor COVID 19 internați este mult sub capacitatea spitalului, în schimb mii de pacienții cronici au fost repartizați către alte spitale, aglomerând centre medicale deja supra-aglomerate.

Boala nu așteaptă. Menționăm că la spitalul Colentina se tratează afecțiuni cronice grave precum:

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci semințe de floarea-soarelu...

– afecțiuni oncologice și afecțiuni hematologice: leucemii, purpură trombocitopenică idiopatică, hemoglobinurie paroxistică nocturnă, limfom, mielom multiplu și alte afecțiuni onco-hematologice,

– afeciuni gastrointestinale: boli inflamatorii intestinale,

– afecțiuni reumatice : poliatrită reumatoidă, spondilită anchilozantă,

– boli inflamatorii și autoimune sistemice: lupus eritematos sistemic, polimiozită, vasculită, colagenoze, sindrom anti-fosfolipid, etc

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Experimentul secret cu care cerce...

– afecțiuni dermatologice: psoriasis, sclerodermie, pemphigus, dermatomiozită

– afecțiuni cardiologice,

– boli neuro-degenerative, scleroză multiplă,

– hepatite,

– afectiuni pneumologice

Spitalul Colentina este un spital specializat în tratarea bolilor cronice în care lucrează personal medical specializat în tratarea afecțiunilor menționate și este dotat cu aparatură medicală care permite diagnosticarea și monitorizarea bolilor cronice, aparatură care acum este nefolosită

Te-ar mai interesa: Renunță la aceste alimente ca să înfometezi celule...

Este momentul ca să se găsească o altă soluție de izolare și monitorizarea a pacienților COVID 19 care sunt asimptomatici sau prezintă simptome ușoare. Nu putem accepta ca spitalele să se transforme în hotel de lux pentru pacienții COVID 19 în condițiile în care le este refuzat accesul pacienților cronici la servicii medicale.

Nu vă mai jucați cu viețile românilor și redeschideți urgent spitalul Colentina și celelalte spitale pentru boli cronice care sunt blocate din motive COVID 19 și care în acest moment funcționează cu număr mic de pacienți COVID 19.

Te-ar mai interesa: Cauza și simptomele arterelor înfundate. Cardiolog...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private