luni, septembrie 26, 2022

Un model brazilian de doar 18 ani a murit din cauza complicațiilor Covid. Era vaccinată și nu avea afecțiuni anterioare.

Valentina Boscardin o tânără cu o carieră promițătoare în lumea modei, a murit la scurt timp după ce a făcut cheaguri de sânge.

Valentina Boscardin Mendes, Brazilian Model Died Due to Covid-19 Complications - The Teal Mango

Tânăra, în vârstă de doar 18 ani și originară din São Paulo, Brazilia, fiica prezentatoarei TV și a femeii de afaceri Marcia Boscardin, a fost spitalizată pe 6 ianuarie cu tromboză (cheaguri de sânge) și pneumonie

Te-ar mai interesa: Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nou...

Potrivit postul brazilian de știri G1 Globo. Valentina Boscardin, Adolescenta, dublu vaccinată, a murit câteva zile mai târziu, pe 9 ianuarie, în urma infecției cu COVID-19. Cu toate acestea, tânăra de 18 ani era sănătoasă și nu avea probleme de sănătate subiacente, susține mama sa.

Apresentadora e empresária perde a filha de 18 anos vítima de Covid

Un model brazilian de doar 18 ani a murit din cauza complicațiilor Covid. Era vaccinată și nu avea afecțiuni anterioare

Valentina Boscardin era vaccinată cu două doze de Pfizer, dar contactase virusul de Crăciun şi făcuse o formă severă. Mai întâi, Valentina s-a ales cu pneumonie severă, apoi cu tromboză, după cum a confirmat un prieten de familie: „Valentina era pregătită să înceapă o carieră internaţională, ce veste tristă. Odihneşte-te în pace, Valentina”.

Te-ar mai interesa: Înțepătura de albină poate fi mortală. Dr. Mihail ...

Marcia Boscardin, mama tinerei, a fost cea care a dezvăluit vestea tragică a decesului fiicei sale duminică târziu într-o postare pe Instagram:

„Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele. La revedere, Valentina Boscardin Mendes, fie ca Dumnezeu să te primească cu brațele deschise. Sunt înmărmurită. Fiica mea, te voi iubi pentru totdeauna. Un înger se înalță la cer”.

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic somnifer natural. Efect imediat...

Potrivit The Mirror, Valentina era sub contract cu Ford Models Brasil și fusese deja model pentru mai multe branduri mari, printre care Christian Dior, Givenchy și Armani.

Tânăra în vârstă de 18 ani se pregătea să își lanseze o carieră internațională și să calce pe urmele mamei sale, care a devenit extrem de cunoscută atunci când a fost model pentru aceleași branduri mari și a apărut pe mai multe coperte de reviste.

Te-ar mai interesa: Bolile de inimă: Factorul de risc „mai puter...

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private