Sari la conținut

Punct „magic” pe față care te va trezi instantaneu dacă îl apeși timp de 20 de secunde. Secretul unui acupuncturist

punct care nu ai voie să-l atingi
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Un acupuncturist a dezvăluit cum poți să te simți mai treaz doar prin atingerea unui anume loc punct „magic” de pe față.

Eileen Li, din Connecticut, SUA, a spus că apăsând pe locul dintre nas și buza superioară poate ajuta la „stimularea vigilenței”.

Acupuncturist shares her quick trick on how to make drowsiness go away and clear the sinus | Daily Mail Online

Un punct „magic” care te va trezi instantaneu dacă îl apeși timp de 20 de secunde. Secretul unui acupuncturist

Acupuncturista a spus că punctul magic, pe care ea îl numește DU26, poate, de asemenea, să decongestioneze sinusurile, să ajute durerile de spate sau să trezească pe altcineva.

Cei cu unghii lungi pot lovi la fața locului folosind o articulație sau ducând un pix în zonă, a explicat ea într-un videoclip postat pe Instagram.

„Odată ce ați găsit punctul în care doriți să apăsați, țineți degetul acolo timp de 20 de secunde”, a spus ea. „Ochii îți se pot lăcrima și sinusurile s-ar putea deschide, dar cu siguranță te vei simți treaz și energic.”

Tehnica este folosită și împotriva leșinului

Punctul de acupunctură DU26 (GV26) a fost folosit în istorie pentru a reînvia conștiința și a opri oamenii să leșine, a explicat expertul.

„Păstrează acest sfat pentru că nu știi niciodată când vei avea nevoie de el”, a adăugat Eileen.

Clipul lui Eileen a strâns 1,2 milioane de vizualizări și sute de comentarii impresionate de la oameni recunoscători că sfatul ei a funcționat.

Un utilizator a scris: „Acesta a fost momentul perfect, am avut dureri mari de spate de la împachetarea cadourilor astăzi… Am încercat și cam la jumătatea drumului am simțit că durerea a dispărut – mulțumesc”.

Un altul a spus: „Cu siguranță mi-a deschis cavitățile nazale!”

În timp ce un utilizator mulțumit a adăugat: „Exact ce aveam nevoie, deoarece nasul meu este congestionat, mulțumesc”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel