vineri, septembrie 30, 2022

Voropchievici: Zodia care te păcălește cel mai bine. Cum recunoaștem o zodie după trăsăturile feței. Iată secretele dezvăluite de cunoscutul numerolog.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cum recunoaştem o zodie după trăsăturile feţei.

„Referirea se face şi la cele cinci elemente din zodiacul chinezesc. Chinezii sunt cei mai mari cunoscători ai fizionomiei.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3

Te-ar mai interesa: Prințul George, replică regală pentru un coleg car...

Berbec

Este semn de foc şi nu stă locului. Faţa este mai osoasă şi au nasul în prelungirea feţei. Au denivelări şi pe frunte. Şi femeile tind să aibă aceleaşi trăsături. Au statură atletică. Sunt buni sportivi. Te privesc într-un mod întrebător.

Taur

Taurul care este patronat de zeiţa frumuseţii. Sunt calzi şi frumoşi. Nu sunt foarte zâmbăreţi. Sunt mai tăcuţi. Au buze cărnoase. Femeile au gâtul lung. E ceva diferit.

Buzele reprezintă poftele carnale. După o anumită vârstă se mai rotunjesc. Sunt gurmanzi. Ochii sunt rotunzi şi foarte expresivi. Au părul bogat sau este finuţ.

Te-ar mai interesa: Taina Spovedaniei se schimbă, după scandalul Visar...

Gemeni

Nasul este ascuţit. Mai are şi trăsături cameleonice. Caută să te scalde. Au abilitatea de a fi cei mai buni spioni. Află toate secretele. Tot ce ţine de comunicare se află în jurul gurii. Fac creţuri la gură.

Rac

Ochii sunt mai depărtaţi. Sunt pătrunzători. Au aspect feminin şi are şi ochii mari. Au ochii ca de copii. Sunt veşnic zâmbăreţi şi glumeţi. Se uită la tine de parcă ar vrea ceva. Sunt cam profitori.

Te-ar mai interesa: Să ne pregătim psihic: ANRE avertizează că vom pri...

Zona maxilarului poate fi retrasă. Le mai cade faţa când sunt trişti. Femeile Rac au părul mai subţire. Nu le stă niciodată părul cum trebuie.

Leu

Leul este cel mai uşor de recunoscut. El are o coamă. Nu o să vezi un Leu nearanjat. Au anumite dorinţe legate de păr. Trebuie să arată perfect. După ce se spală, gata. Imediat părul. Pupilele se dilată. Se fac ca la pisică.

Când vorbeşti cu el, vei observa cum îi cresc pupilele. Nu evită privirea. Sunt corecţi şi cinstiţi. Vorbeşte cu note grave.

Te-ar mai interesa: Acum s-a aflat! Adevăratul motiv al morții Reginei...

Fecioară

Fecioara este un semn masculin. Fecioara este serioasă şi trasă. Nasul poate fi lung şi osos. Te poate păcăli că este Săgetător. Buzele sunt drepte sau perfect întinse. Foarte rar au buzele cărnoase. Privirea este pe jumătate deschisă. Greu să denote ignoranţă. Totul e rece şi detaşat.

Balanţă

Balanţele sunt destul de explozive şi guralive. Femeile sunt frumoase. Au nasul mai cărnos. De multe ori, le simţi altfel. Le plac parfumurile fine. Are un aspect seducător, dacă este ascuns după ochelari.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...

Scorpion

Este comandat de două plante – Pluto şi Marte. Buzele sunt cărnoase, constituţie impunătoare, sprâncenele zici că sunt pictate. Când se uită la tine, gata. Femeia Scorpion se cam ascunde.

Sunt foarte sensibili. Nu suportă neadevărul. Dacă-i minţi, s-a terminat.

Este cel mai greu de citit. Au degete lungi. Forma unghiilor este migdalată.

Săgetător

Vedem un chip plăcut. Asculte în spatele privii multă înţelepciune. Nu prea emit păreri şi pretenţii. Frunte înaltă şi cu urechi mari. Au noroc deosebit. Nasul este aliniat cu fruntea. Chiar şi ochii sunt de multe ori asimetrici. Este dornic să spună cuvinte plăcute.

Capricorn

Capricornul e mai robust. Mult mai duc. Trebuie să aibă nişte riduri. Sunt nişte oameni care pregătesc terenul. Capricornul are o fire mai pesimistă. Sunt mai trişti.

Vărsător

Este zodia care te păcăleşte întotdeauna. Sunt oamenii care nu se schimbă cu trecerea timpului. Au un ten mai uscat. Idealul se vede pe înălţimea frunţii. Au fruntea proeminentă. Sunt ca un 8 răsturnat. Pot avea semne de îmbătrânire. E dificil să-i scoţi din starea lor.

Peşti

Peştii sunt patronaţi de Jupiter. Semn feminin, care nu are niciodată o faţă aparte sau expresivă. Ochii sunt mari şi bombaţi. Pot avea o faţă lungă sau mai turtiţi. Au o privire meditativă”, a dezvăluit numerologul în emisiunea difuzată pe Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private