Sari la conținut

Metoda prin care este DISTRUSĂ bacteria care duce la gastrită, arsuri și ale afecțiuni gastrointestinale

Sănătatea noastră este în strânsă legătură cu modul de a ne alimenta. Așadar, trebuie să fim foarte atenți la ce mâncăm, să evităm excesele și să facem alegeri sănătoase.

Dacă nu suntem atenți, putem dezvolta o neplăcută afecțiune cum este gastrita.

Această boală este o inflamație a pereților stomacului, care îl protejează de sucurile gastrice. Gastrita se produce în mucoasa gastrică, atunci când aceasta se inflamează.

Aceste leziuni ale mucoasei pot evolua spre vindecare, avand un caracter autolimitant, ori din contra, pot fi evolutive pana la complicatii grave, hemoragii gastrice, perforatii cu risc major de peritonita sau chiar degenerare in adenocarcinom (cancer gastric). Ca si clasificare, gastrita poate fi acuta sau cronica, iar in functie de simptome gastrita, se poate clasifica din punct de vedere clinic ca fiind simptomatica sau asimptomatica.

Mesele copioase cu alimente grase si greu digerabile afecteaza in timp mucoasa gastrica. Alti factori care determina aparitia gastritei sunt administrarea de medicamente, cum ar fi aspirina, consumul de alcool si de condimente, factorii infectiosi (hepatitele virale, herpes, toxiinfectiile bacteriene, infectia cu Helicobacter pylori, candida) etc. Simptomatologia gastritei este adesea nespectaculoasa, avand dureri surde, suportabile, care nu au periodicitate, ritmicitate, apar cand si cand si, odata cu evolutia bolii, apar din ce in ce mai des si sunt din ce in ce mai puternice.

In cazul gastritei, regimul alimentar este foarte important. Organismul uman are tendinta naturala sezoniera de crestere a aciditatii gastrice, primavara si toamna. Din acest motiv simptomele gastritei se manifesta mai ales in aceste anotimpuri. Trebuie evitate prajelile, acriturile, condimentarea in exces, supele si ciorbele de carne (care cresc aciditatea gastrica), legumele si fructele nefierte care se digera mai greu, digestia lor necesitand stagnarea indelungata in stomac, cu cresterea secretiei de acid gastric. Sunt de evitat si dulciurile concentrate (cum ar fi dulceata, gemul, bomboanele, ciocolata), frisca, grasimile de origine animala, fasolea uscata, varza, mancarurile de tip fast-food, bauturile gazoase, alcoolice si cu continut de cofeina. De asemenea, recomandarea specialistilor este sa se manance mai putin la o masa si mai des, pentru ca in permanenta trebuie sa fie ceva in stomac pentru a „tampona” acidul, precum si evitarea mancarurilor prea reci sau prea fierbinti.

Combate gastrita cu un remediu natural pe care îl poți prepara la domiciliu

Factorii care conduc la deteriorarea stomacului sunt: alcoolul, tutunul, mâncarea grea, medicamentele puternice, infecțiile sau intervențiile chirurgicale.

Simptomele sunt diverse. Helicobacter pylori este bacteria cunoscută pentru multe suferințe ale stomacului. Ea se transmite, de obicei, prin apă și alimente contaminate.

Duce la multe probleme gastrice și nu se elimină doar cu alimentație, așaadar vă propunem un remediu natural care vă ajută să distrugeți nedorita bacterie Helicobacter pylori.

Aveți nevoie de un broccoli de dimensiuni medii, spălat bine, stropit cu oțet și tocat. Apoi amestecați cu 200 ml apă filtrată și un vârf de sare. Faceți tot amestecul smoothie și consumați-l de îndată.

Beți acest remediu cel puțin de trei ori pe săptămână și veți fi uimiți de rezultat. Aceasta este modalitatea cea mai ieftină și simplă, dar și naturală de a scăpa de Helicobacter pylori.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: