O boală misterioasă le face pe femeile tinere să se poarte ca şi cum ar fi posedate (VIDEO)

O boală misterioasă le face pe femeile tinere să se poarte ca şi cum ar fi posedate (VIDEO)
O boală misterioasă le face pe femeile tinere să se poarte ca şi cum ar fi posedate (VIDEO)

Encefalită cu anticorpi anti-receptori de NMDA este boala autoimună cu simptome asemănătoare posesiei demonice precum: iritabilitate, crize, paranoia, halucinaţii, dificultăţi de vorbire şi mişcări involuntare.

Potrivit unui reportaj al CBS Phillly, femeile tinere care au această afecţiune se poartă normal un timp, după care dezvoltă paranoia extremă şi incapacitatea de a-şi controla membrele din cauză că anticorpii încep să le atace creierul cauzând inflamaţie.

Două femei tinere din New England citate în reportaj au declarat că suferă de această boală cu simptome bizare precum convulsii incontrolabile, schimbări bruşte ale stării de spirit, paranoia şi incapacitatea de a comunica. ,,Un minut plângeam şi în următoarea secundă râdeam isteric. Braţele mi se mişcau incontrolabil şi aveam halucinaţii,” povesteşte Susannah Cahalan despre experineţa ei cu encefalită cu anticorpi anti-receptori de NMDA

  

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

6 Comments

  1. Era cu adevarat o stire completa daca se mentionau si cauzele aparitiei acestei afectiuni.Altfel….ramane doar o informatie pe jumatate.Afli de aceasta boala dar nu sti cum o poti evita sau ce o declanseaza.Se poate mai mult profesionalism, ca sa nu mai cautam noi pe google despre „ce si cum”?

    • Din pacate bolile autoimune sunt marea lor parte un mister. Nu se stie „cauza” si nu exista o „vindecare” propriu-zisa, doar o ameliolare.

  2. Acum inteleg si eu ce are Dana Grecu!

  3. Eu stiu un remediu fff eficient!! BICIUL!!!!!!

  4. Encefalita cu anticorpi anti-receptori de NMDA este considerata un sindrom paraneoplazic. Potrivit Lancet, la peste 50% dintre femeile dignosticate aveau concomitent si tumori, cel mai frecvent teratoame ovariene.

  5. Nu exista ”posesie demonica”, comparatia e stupida. Grow up.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *