joi, decembrie 2, 2021

Este antioxidantul vedetă al verii, mai puternic decât celebra vitamină C, explică un cunoscut nutriționist.

Cele mai recente studii în domeniu demonstrează că este un fitonutrient care previne apariţia celulelor

Te-ar mai interesa: Copiii care suferă de astm au prioritate la vaccin...

canceroase şi încetineşte dezvoltarea acestora, spune nutriționistul  Wasim Nazer pentru Doctorul Zilei.

Antioxidantul vedetă al verii Licopenul, căci despre acest antioxidant vorbim, este un adjuvant de încredere și în lupta cu razele solare, dușmanul celor care uită care este programul corect de stat la plajă.

Un consum corect de preparate care au în compoziție o concentrație importantă de licopen sunt de mare ajutor în acest sezon canicular.

Dacă te intrebi care sunt fructele și legumele cel mai bogate în licopen, nutriționistul Wasim Nazer explică punctual: „Cea mai importantă

Te-ar mai interesa: Angela Similea, mesaj pentru medicul român de Ziua...

sursă sunt fructele și legumele colorate oranj-roșii, principalele sunt roșiile, în special tomatele concentrate, sucul de roșii sau pastă, acolo găsim o cantitate importantă de licopen”.

Un secret extrem de important pe care ți-l oferă specialistul este acela că licopenul trebuie consumat în combinație combinație cu grăsimi sănătoase. „Este foarte important ca atunci când mâncăm o roșie, o salată de roșii, să punem o linguriță de ulei, de ulei de măsline, de preferat. Sau când mâncăm ceva roșu, să luăm și ceva grăsimi pe lângă el, ca să putem să câștigăm tot licopenul din el.”, conchide

Te-ar mai interesa: Remediu de excepție pentru inimă! Planta minune ca...

specialistul.

Te-ar mai interesa: Embolia pulmonară: primele semne de alarmă că un c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri