joi, decembrie 8, 2022

Atenție, urmează luna plină a castorului! Vom fi aruncați în haos… Iată ce ne mai aduce eclipsa, ultima eclipsă din acest sezon. Care este menirea acesteia…

 

Chiar dacă este finalul de sezon al eclipselor, încă nu putem răsufla ușurați. Ei bine, iată de ce!

Luna plină a Castorului din noiembrie 2022, care sosește pe data de 8, este ultima eclipsă a anului și are menirea obișnuită a eclipselor: dezvăluirea secretelor și însuflețirea emoțională.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

Potrivit astrologilor, luna se află în Taurul cel cu voință puternică, semnul despre confort material și viața luxoasă.

Așadar, te poți aștepta la surprize financiare, dar și la emoții ascunse precum un sentiment general de neliniște, spun astrologii citați de sfatulpărinților.ro.

Energie haotică

Totuși, atunci când cunoști semnificația spirituală a Lunii pline a castorului din 8 noiembrie 2022, poți înțelege mai bine cum să lucrezi cu această energie haotică.

Lunile pline reprezintă eliberarea și manifestarea, după cum spun astrologii. De altfel, vorbim de un moment de cerc complet (destul de dramatic).

Te-ar mai interesa: Tulburarea de somn care îmbătrânește și îngroașă v...

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, Luna plină își îndreaptă razele asupra sentimentelor noastre ascunse și a gândurilor îngropate, făcându-le greu de ignorat.

Gata! Suntem forțați să ne confruntăm cu problemele și emoțiile pe care le tot ocolim

Potrivit astrologilor, această eclipsă totală rară ne va face să luăm decizii mai repede decât am vrea și s-ar putea să descoperim ceva care necesită atenție înainte de a intra în sezonul următor de eclipse.

Totodată, eclipsele de Lună ne ajută să realizăm implicațiile externe ale acestor schimbări. Adesea, în timpul unei eclipse de Lună, devenim conștienți de influența celorlalți.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

Și cum zodia de Pământ Taur râvnește la spațiu personal sacru și confort, eclipsa de Lună creează perturbări în structurile noastre și încurajează revelații care ne pot amenința sentimentul de securitate.

În general, eclipsa de Lună plină a castorului din noiembrie 2022 este aici pentru a-i împinge pe toată lumea afară din zonele lor de confort pentru a crește.

Care este semnificația spirituală a Lunii pline a castorului

Luna plină a Castorului din noiembrie 2022 poartă acest nume pentru că are loc în timpul toamnei, când castorii caută refugiu în vizuinele lor, conform Almanahului Fermierilor.

Te-ar mai interesa: Semnul ficatului gras care apare în palme. Nu îl i...

În unele culturi native americane, porecla lunii noiembrie vine de pe vremea când triburile puneau capcane pentru castori pentru a lua blana necesară pentru frigul iernii.

De altfel, în mod simbolic, reflectă schimbările monumentale îndreptate către noi.

Chiar dacă în acest noiembrie 2022 este mai cald decât de obicei, în mod normal, există o vivacitate în aerul rece, în timp ce ne pregătim cu toții pentru iarnă.

Te-ar mai interesa: Băutura cu care Sofia Vicoveanca își curăță gâtul ...

Așadar, în timp ce natura se pregătește pentru schimbarea anotimpului, așa ar trebui să facem și noi atât fizic, cât și mental.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa de Lună plină din noiembrie înseamnă să te confrunți cu schimbări incomode și să-ți provoci stabilitatea, deoarece Taurul guvernează lucruri precum banii, siguranța și ceea ce prețuim.

Semnul guvernat de Venus este un semn de parteneriat, așa că așteaptă-te ca această eclipsă de Lună plină să dezvăluie teme grele legate de relații, romantism și stima de sine.

Momentul să iei o decizie și în cuplu

Trebuie menționat că Marte, planeta agresiunii și acțiunii, va fi retrograd până pe 12 ianuarie 2023, încetinindu-ne impulsul și ridicând obstacole persistente.

Mai mult decât atât, energia eclipsei de Lună plină din Taur ne ajută să epurăm energia care nu este în armonie cu confortul personal și să lăsăm în urmă limitările autoimpuse.

Pentru că această eclipsă de Lună se află pe nodul nord, sfârșiturile vor veni cu un nou început, care te va pune pe calea corectă către misiunea destinului tău.

Și cum nodul nord în astrologie este un punct al destinului…, tot ce se întâmplă în timpul Lunii pline dramatice este menit să fie.

Cum lucrăm cu energia eclipsei de Lună din acest noiembrie 2022

Datorită intensității Lunii pline, acestea sunt de obicei cele mai bune momente pentru manifestare și vrăji.

Doar că energia eclipsei este instabilă, așa că emoțiile și ideile pe care le avem acum sunt delicate și probabil nu sunt o reflectare a adevărului din noi.

În loc să încerce să aducă o anumită energie, eclipsa necesită introspecție. În timpul eclipselor de Lună, suntem încurajați să renunțăm la tot ceea ce nu mai servește sufletului.

Ei bine, acesta este momentul să ne eliberăm, să facem curățenie și să ne luăm rămas bun. Trebuie să fim pregătiți să ne luăm rămas bun de la multe lucruri și chiar persoane.

Acum este un moment perfect pentru meditație profundă, pentru a face ritualuri de împământare și pentru a ajunge la rădăcina a ceea ce vrei să renunți.

Ieși din zona de confort și … RENUNȚĂ

Reflectă la ceea ce nu mai dă valoare vieții tale sau la cine ți-ar putea genera valoare. A venit timpul curățeniei de toamnă-iarnă… Ieși din zona ta de confort, schimbă tot ce este de schimbat și vei vedea rezultatele!

Semnul fix al Taurului nu este numit taur încăpățânat fără motiv. Acestea fiind spuse, eclipsa este un moment puternic pentru a săpa adânc în lucrurile care te țin pe loc.

O relație ajunge la final? Slujba ta nu sprijină stilul de viață generos pe care ți-l dorești? Acesta este genul de dramă de care aveți nevoie pentru a crește.

Dacă ne aplecăm spre magia haosului acestei energii obscure, lucruri minunate pot deveni evidente. Nu te împotrivi și lasă să intre ceea ce poate veni, mai notează sfatulpărinților.ro.

Așadar, urmează o perioadă dificilă, dar care ne va ajuta pe viitor. Acum este momentul să facem ceva, fără amânări și tergiversări.

Problemele și emoțiile nu mai trebuie amânate pe mâine, poimâine…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private