Sari la conținut

Aterizare de urgență pe Otopeni. Un tânăr de 36 de ani a suferit un infarct în timpul zborului

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Un tânăr de numai 36 de ani a suferit un infarct în avion. Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, unde a fost preluat de asistența medicală.

 

Serviciul de Asistență Medicală al Aeroportului Internațional Henri Coandă București a reușit marți, 18 octombrie, să salveze viața unui pasager în vârstă de 36 de ani, anunță Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, notează G4Media.

Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 07:13.

După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord.

Potrivit procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat și un echipaj SMURD, iar acesta a preluat pacientul și l-a transportat la spital.

Avionul și-a continuat zborul către Frankfurt, traficul aerian pe aeroport desfășurându-se în condiţii normale, mai notează G4Media.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel