miercuri, decembrie 7, 2022

Încercați ACESTE remedii naturiste pentru a trata călcâiele dureroase crăpate

Călcâiele crăpate sunt o problemă comună cu care se confruntă mulți oameni și, pe lângă partea inestetică, acestă condiție poate dureroasă uneori. De obicei, este cauzată de acumularea de celule moarte ale pielii și de uscăciune.

Când călcâiele se crăpă, pot deveni tari și, prin urmare, este important să aveți grijă. Există diferite unguente și produse de îngrijire a pielii care vă pot ajuta să vă vindecați călcâiele, iar utilizarea și îngrijirea regulate pot ajuta la netezirea călcâielor și, de asemenea, să vă ofere o ușurare.

Te-ar mai interesa: Adrian Mutu: „Pe Sandra am pus ochii când av...

Remedii naturiste pentru tratarea călcâielor crăpate și dureroase

Cu toate acestea, puteți încerca și anumite remedii casnice și ele pot face minuni pentru călcâiele tale.

Aceste remedii la domiciliu pot ajuta la tratarea călcâielor dureroase și crăpate. Iată câteva remedii la domiciliu care vă pot ajuta.

1. Ulei de cocos: Acesta este un ingredient care răspunde la o mulțime de probleme. Efectul hidratant al uleiului de cocos ajută la vindecarea călcâielor crăpate. De asemenea, reține umiditatea în piele, prevenind astfel uscarea.

2. Miere: Mierea este cunoscută pentru proprietățile sale antimicrobiene. Este, de asemenea, un excelent agent de hidratare și vă poate ajuta călcâiele crăpate. Adăugați miere în apă călduță și înmuiați picioarele în apă. Apoi, frecați-vă picioarele pentru a îndepărta pielea moartă de pe picioare.

Te-ar mai interesa: Incident grav la o școală din România. Șase elevi ...

3. Exfoliere: La fel ca și corpul tău, este, de asemenea, important să-ți exfoliezi pielea și asta va ajuta la îndepărtarea tuturor pielii moarte. Folosiți un scruber pentru picioare sau o piatră ponce pentru a îndepărta pielea moartă tare de pe călcâie.

simptome ale deshidratării

4. Hidratare: Este extrem de important să vă mențineți picioarele hidratate în orice moment, ceea ce va preveni uscarea și crăparea călcâielor. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la menținerea pielii călcâielor moale și hidratată.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare mare pentru credincioși! NU face ASTA p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private