Sari la conținut

O femeie și-a pierdut toate cele 4 membre după ce a mâncat un aliment banal: „Avea sepsis complet”

Sursa foto: The Mirror
Femeie cu membre amputate după ce a mâncat contaminat cu bacterii mortale

O femeie din California, mamă a unui băiețel de șase ani, a suferit pierderea celor patru membre după ce a contractat o infecție bacteriană de la peștele Tilapia insuficient gătit.

Laura Barajas, în vârstă de 40 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală care i-a salvat viața, după o ședere lungă de luni în spital.

„A fost foarte greu pentru noi toți. E groaznic. Acest lucru s-ar fi putut întâmpla oricăruia dintre noi”, a spus prietena lui Barajas, Anna Messina, pentru Daily Mail.

Messina a spus că Barajas, care are un fiu de 6 ani, s-a îmbolnăvit la câteva zile după ce a mâncat peștele pe care l-a cumpărat de la o piață locală din San Jose și l-a preparat acasă.

O femeie și-a pierdut toate cele 4 membre după ce a mâncat un aliment banal: „Avea sepsis complet”

„Aproape că și-a pierdut viața. Era pe aparate”, a spus Messina. „Au pus-o într-o comă indusă medical. Degetele ei erau negre, picioarele ei erau negre, buza de jos era neagră. Avea sepsis complet și insuficiență renală”, a adăugat ea.

Citeste si:

Messina a spus că prietena sa a fost infectată cu Vibrio vulnificus, o bacterie potențial fatală găsită în fructele de mare crude și în apa de mare.

„Modurile prin care te poți infecta cu această bacterie sunt fie prin consumul unui produs care este contaminat, fie prin expunerea la o tăietură sau un tatuaj la apa în care trăiește acea bacterie”, a declarat Natasha Spottiswoode, dr. expert în boli infecțioase, pentru Daily Mail.

Este o infecție deosebit de îngrijorătoare pentru cei cu un sistem imunitar slab. Aproximativ 150 până la 200 de cazuri de Vibro vulnificus sunt raportate în fiecare an, conform CDC. Aproximativ unul din cinci dintre cei infectați moare.

Familia lui Barajas așteaptă să afle mai multe despre ce s-a întâmplat și care sunt următorii pași. Messina a lansat o campanie GoFundMe pentru a ajuta cu costurile medicale ale familiei Baraja și adaptarea ei la noua ei viață.

Peste 39.000 de dolari au fost strânși doar într-o zi.

„Nu știa că acest act simplu îi va schimba viața pentru totdeauna. Laura a fost în spital de peste o lună, luptă pentru viața ei, acum are toate membrele amputate.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.