marți, iulie 27, 2021

Rona Hartner, simpatica actriță în vârstă de 45 de ani este pusă pe fapte mari. Întocmai ca o adolescentă, și-a planificat pentru anul viitor nunta, dar ia în calcul și ipoteza de a deveni mamă din nou.

Rona Hartner a mai fost căsătorită până în 2008 cu actorul Rocco Sedano împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya, în vârstă de 10 ani. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv, Rona Hartner a dezvăluit că are o relație din luna aprilie a acestui an și că se pregătește de nuntă. Evenimentul va avea loc fie în România, fie în Franța, aceasta dorindu-și să îmbrace rochia de mireasă pe o plajă.

Viitorul soț este DJ HMJ, bărbatul care a convins-o să renunțe la singurătate, după ce a stat 10 ani fără niciun partener de viață.

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri,

dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăstuia îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum este.”, – a dezvăluit Rona Hartner la Pro TV.

Ultimele stiri

Parteneri