Cum arată viitorul soț al Ronei Hartner. Actrița se va căsători la anul

Cum arată viitorul soț al Ronei Hartner. Actrița se va căsători la anul
Cum arată viitorul soț al Ronei Hartner. Actrița se va căsători la anul

Rona Hartner, simpatica actriță în vârstă de 45 de ani este pusă pe fapte mari. Întocmai ca o adolescentă, și-a planificat pentru anul viitor nunta, dar ia în calcul și ipoteza de a deveni mamă din nou.

Rona Hartner a mai fost căsătorită până în 2008 cu actorul Rocco Sedano împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya, în vârstă de 10 ani. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv, Rona Hartner a dezvăluit că are o relație din luna aprilie a acestui an și că se pregătește de nuntă. Evenimentul va avea loc fie în România, fie în Franța, aceasta dorindu-și să îmbrace rochia de mireasă pe o plajă.

Viitorul soț este DJ HMJ, bărbatul care a convins-o să renunțe la singurătate, după ce a stat 10 ani fără niciun partener de viață.

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăstuia îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum este.”, – a dezvăluit Rona Hartner la Pro TV.

12 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox