marți, iunie 6, 2023

Certificatul verde a dezbinat lumea! Doi actori celebri dau Guvernul României în judecată. „E o mare diferență între discriminare și umilire”.

Prin deciziile CNSU din 23, respectiv 25 octombrie,  certificatul verde a devenit obligatoriu pentru a putea avea acces în orice spații închise, ale statului, sau private. În acest mod, persoanele nevaccinate au devenit marginalizate.

Hotărârile CNSU prevăd obligativitatea certificatului verde pentru a putea intra în magazine, mall-uri, instituții ale statului, sau orice alte spații închise. Măsura, deși neimpusă de principalul organism emitent, Uniunea Europeană, conform deciziei CNSU, în România a devenit cu caracter obilgatoriu, lăsând astfel în afară foarte mulți români.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie 2023. Gemeni, o zi calmă și măsur...

Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat statul în judecată din cauza impunerii certificatului verde: „Avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul” | Spynews.ro

Doi actori celebri dau Guvernul României în judecată. „E o mare diferență între discriminare și umilire”

Cunoscuții și îndrăgiții actori Eugen Cristea și Cristina Deleanu se numără printre persoanele care nu se pot vaccina anti-covid, din motive medicale. Prin introducerea obligativității certificatului verde, cei doi se simt discriminați și umiliți în propria țară. Aceștia au dat deja în judecată Guvernul României, Ministerul Afacerilor de Interne şi CNCAV.

De asemenea, ei cer introducerea unui certificat galben sau roșu pentru persoanele aflate în aceeași situație.

„Acestă categorie e total nefavorizată, nu este prinsă nicăieri în Hotărârea de Guvern care s-a dat. Ne situăm undeva la mijloc. Pentru a stabili exact pe ce cale dicutăm, trebuie să vă spun că nu sunt anti-vaccinist și țin să se rețină lucrul ăsta.

Te-ar mai interesa: Predicție înfricoșătoare. Baba Vanga: Anul în care...

Dar faptul că această categorie a noastră, a celor care nu avem voie, deci avem adeverințe medicale eliberate de medicul de familie cu contraindicație totală la acest vaccin, noi suntem nu numai discriminați, dar fiii ploii, cum se spune în popor.

Suntem ai nimănui și nu este neapărat vorba de discriminare, ci și de faptul că amândoi, și eu și soția mea, ne simțim umiliți. E o mare diferență între discriminare și umilire”, a precizat cunocutul actor.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni tiroidiene: semne pe care nu trebuie să ...

Certificatul verde a dezbinat lumea! „Nu cerem mai mult decât un pic de respect”

Eugen Cristea a declarat la Antena 3 că nu poate suporta umilința de a fi „certat” de diferiți „badigarzi”, la intrarea în magazine sau mall-uri.

„Dacă J.F. Kennedy spunea cândva că să te întrebi ce ai făcut tu pentru țară, nu ce a făcut țara pentru tine, eu cred că acest cuplu, Cristina Deleanu și Eugen Cristea a făcut suficient de multe pentru țară, pentru ca măcar acum, la bătrânețe, să ne bucurăm măcar de un pic de respect. Nu cerem mai mult decât un pic de respect.

Te-ar mai interesa: Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efec...

Nu suportăm umilința, am evitat până acum. Dar nu suportăm umilința de a ne certa cu tot felul de badigarzi care mai de care mai obraznic, de la diverse magazine. Nu am avut niciun conflict, pentru că le-am evitat, însă aud de la prietenii noștri ce se întâmplă și aș vrea să nu fim puși în această situație.

(…) Am crescut generații întregi de oameni cu filmele noastre, cu programele noastre de televiziune, cu înregistrările de radio, cu sfânta scândură a scenei, pe care n-am trădat-o niciodată”, a mai spus Eugen Cristea, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Greșeala pe care credincioșii o fac în BISERICĂ. P...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private