miercuri, iunie 16, 2021

Cum să-ți păstrezi fermitatea pielii și dacă slăbești? Pielea lăsată este un coșmar pentru toți cei care au slăbit.

Ai ținut o mulțime de diete, regimul alimentar l-ai schimbat și rezultatele nu au

întârziat să apară. Gata, ai slăbit exact cât ți-ai dorit. Dar ce te faci cu pielea care și-a pierdut elasticitatea? Iată câteva soluții care te vor ajuta să ai pielea fermă și elastică.

Este știut faptul că alimentația are o legătură directă cu sănătatea tenului și a pielii în general. Din păcate, atunci când ții un regim alimentar strict așa cum sunt majoritatea dietelor și dacă nu mai ești nici tinerică, ai toate șansele ca elasticitatea pielii să se piardă treptat. Medicii dermatologi spun că după vârsta de 25 de ani este cumva natural să începem să avem astfel de probleme. De aceea și este

necesară acordarea unei atenții speciale tenului. În consecință, include în dieta ta zilnică vitaminele A, E, B3 si K. Acestea pot combate acneea, tenul uscat și petele care apare pe ten.

De asemenea, oricât de tare îți dorești să slăbești ai grijă să nu pierzi prea repede multe kilograme. Este sănătos să slăbești treptat.

Ai grijă la cremele pe care le utilizezi. Folosește creme care au rolul de a menține fermitatea pielii. Ia-le din farmacii, la sfatul unui farmacist și nu din comerț. Cele mai bune creme au în compoziție vitaminele E și A care prin proprietățile lor pot îmbunătăți cantitatea

de colagen și elastina pielii.

Vine vara, mai mult și primăvara soarele este din abundență. Ai grijă și nu sta mult timp în soare. Ideal este să nu ieși din casă dacă nu ți-ai dat pe fața cu cremă care să conțină factor de protecție. Și stai cât poți de departe de saloanele de bronzat.

Și cremele care au colagen sunt bune pentru piele deoarece au rolul de a reface fermitatea și elasticitatea pielii. Chiar dacă sunt mai scumpe, merită să investești în tine.

Fă sport, mergi la sala de minimum 3 ori pe săptămână și o să te bucure rezultatele care se văd în câteva luni.

Evită consumul

de dulciuri, fiindcă acestea au un efect nociv asupra colagenului din piele. Înlocuiește dulciurile cu fructe și legume proaspete, care contribuie la menținerea sănătății pielii.

Ultimele stiri

Parteneri