Dietă fulger: slăbeşti 10 kilograme în două săptămâni fără să te înfometezi

Dietă fulger: slăbeşti 10 kilograme în două săptămâni fără să te înfometezi
Dietă fulger: slăbeşti 10 kilograme în două săptămâni fără să te înfometezi

Educogym este un program care combină exerciţiile fizice cu o dietă alimentară specifică, bogată în grăsimi, în urma căruia, în două săptămâni, se poate slăbi aproximativ 10 kilograme.

În cele două săptămâni se adoptă o dietă bogată în grăsimi şi proteine, renunţându-se total la carbohidraţi şi zahăr.

Astfel, pentru micul dejun, poţi alege somon afumat şi cremă de brânză, iar la masa de prânz se poate combina carnea de peşte gras cu nuci sau avocado. Pentru cină, se poate pregăti o friptură cu cremă de brânză sau o omletă cu brânză.

Partea de exerciţii fizice presupune ridicări de greutăţi în sala de gimnastică, pentru maximum 20 de minute, în fiecare zi fiind lucrată o altă parte a corpului.

De asemenea, în această dietă este interzis consumul de băuturi alcoolice, iar fructele, cerealele şi iaurtul nu sunt recomandate.

Totodată, în primele zile pot apărea dureri de cap, lipsă de energie, modificări ale dispoziţiei, dar şi oboseală musculară.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comments

  1. Silviu Gordes says:

    Doua luni, 12 ore de lucru la spalatorie auto, 15 kg date jos. 3 mese pe zi. din care seara doar pepene rosu(vreo 10-15 kg). Sanatate curata + energie maxima. NU se poate da jos FARA EFORT FIZIC (transpiratie cel putin 45-60 min/zi).

  2. iar veniti cu kitsch-uri d-astea de doi bani?

  3. Atkins pur:)))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *