Sari la conținut

Medic ATI, avertisment pentru românii ignoranți: „Vă contraziceți cu medicii. Vreți să le arătați că vă pricepeți la toate”

Medicul Amin Zahra
Sursa foto: Facebook Amin Zahra
Un medic israelian stabilit în România explică de ce străinii iubesc această țară

Medic ATI, avertisment pentru românii ignoranți: „Vă contraziceți cu medicii. Vreți să le arătați că vă pricepeți la toate”

Specialist ATI la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, medicul Amin Zahra, a dezvăluit că există în continuare cazuri dramatice și gărzi pline.

Medic ATI: Era de așteptat ca numărul cazurilor să explodeze

„Acum 7-8 zile am predat garda, cu pacienți pe care îi putem număra pe degetele de la o mână, iar ieri, am preluat-o plină!

Printre pacienții internați a fost și un cuplu, pe soție am internat-o pe secția ATI la 5 minute după decesul soțului! Iar un alt caz, este cel a unui fiu aflat în terapie, iar tatăl lui la morgă!

Din păcate, nu sunt titluri de filme horror este doar realitatea pe care noi o trăim și voi o ignorați în fiecare zi!

Cumva, era de așteptat ca numărul cazurilor să explodeze după relaxarea pe care ați avut-o de sărbători!

Dar eu vă întreb, a meritat?”, a scris medicul Zahra pe pagina sa de Facebook.

Avertisment pentru românii ignoranți: „Vă contraziceți cu medicii și să le arătați că vă pricepeți la toate”

Medicul ATI transmite un mesaj românilor, pe care-i avertizează atât pe cei nevaccinați, cât și pe cei vaccinați, că măsurile de prevenție trebuie respectate în continuare.

„Mă gândesc, că ați vrut să luați puțin aer curat, că prea v-ați sufocat cu masca aia…

Și dacă tot a fost “super mega” distracție pe 2 m de pârtie bot în bot, să umplem spitalele acum, că prea multe locuri libere sunt… Doar zic!

Sper că nu aveți nevoie de un “aer” mai special! … Sau aveți acest curaj, pentru că sunteți “vaccinați” cu 3 doze și acum ați devenit imuni?!

Unii dați dovadă de multă ignoranță și vă gândiți doar la cum să vă contraziceți cu medicii și să le arătați că vă pricepeți la toate!!”, a concluzionat medicul ATI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.