Usturoiul amestecat cu lămâie, remediu miraculos

Usturoiul amestecat cu lămâie, remediu miraculos
Usturoiul amestecat cu lămâie, remediu miraculos

Atât usturoiul cât și lămâia sunt recunoscute pentru proprietățile lor vindecătoare. Ambele au proprietăți antiinflamatorii și conțin antioxidanți puternici care ajută la menținerea sănătății inimii și a întregului organism. Sunt foarte eficiente și în scăderea colesterolului și a hipertensiunii, de asemenea, prin curățarea vaselor de sânge.

Rețeta

Ingrediente:

  • 4 căpățâni de usturoi
  • 4 lămâi cu tot cu coajă
  • 3 litri de apă fiartă

Indicații

Usturoiul decojit și tăiat împreună cu lămâile tăiate se pun în apă fiartă. Pune apoi în blender ca să obții o pastă. După ce s-a răcit pune amestecul într-un recipient de sticlă și păstrează-l la frigider.

Cum se folosește

Începe cu o doză mică (1-2 linguri) de treo ori pe zi înainte de masă și crește doza până ajungi la 50 ml. Cura trebuie ținută 40 de zile pe an.

Cum funcționează tratamentul

Usturoiul a fost întotdeauna apreciat pentru capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea inimii, atât prin scăderea nivelului de colesterol (LDL) rău cât și prin creșterea nivelului de colesterol (HDL) bun. Acesta curăță eficient vasele de sânge și previne acumularea de plăci care pot duce la atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale.

Lămâile, deși acide au, de fapt, un efect alcalin asupra organismului și acest lucru poate ajuta inima, de asemenea. Alcalinitatea ajută la reducerea nivelul de inflamatie cardiacă, un factor de risc pentru bolile de inimaă, și antioxidanții naturali din lămâie protejează inima împotriva stresului oxidativ.

1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook