duminică, iunie 26, 2022

Un subiect amplu discutat în presă, vaccinarea la chiuvetă, continuă să facă valuri, cu atât  mai mult cu cât poliția a ajuns să cerceteze astfel de comportamente.

Potrivit unui comunicat de presă dat în urmă cu puțin timp de Ministerul Sănătății, procurorii din cadrul Parchetulului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, cercetează mai mulți doctori de familie și cabinete de vaccinare unde există suspiciunea că s-a practicat „vaccinarea la chiuvetă”, în schimbul obținerii certificatului verde.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, comise în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-COVID.

În cursul zilei de 13 decembrie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 11 locații, situate pe raza județului Vâlcea, din care două sunt la sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție, IGPR – Direcția Operațiuni Speciale și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul Ministerului Public.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private