marți, octombrie 26, 2021

Loredana Groza a fost luată cu ambulanța zilele trecute. Chiar dacă nu a dezvăluit motivul pentru care a avut nevoie de îngijiri medicale, s-a aflat. Vedeta a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Loredana Groza a îngrijorat pe toată lumea la sfârșitul săptămânii trecute după ce a publicat pe pagina de Instagram o fotografie din ambulanță.

Singurul comentariu la poză a fost: „Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x“ – „Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat Toată dragostea și recunoștința mea x”.

Nu a vrut să dezvăluie de ce a fost luată cu Ambulanța

Fotografia a atras atenția internauților care au transmis numeroase mesaje cu urări de sănătate și însănătoșire grabnică. Mai mult, aceștia au pus întrebări

referitoare la motivul pentru care artista a avut nevoie de o astfel de intervenție, însă curiozitatea nu le-a fost satisfăcută. Artista nu a dat alte detalii despre starea ei de sănătate.

Vedeta nu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns pe mâinile medicilor, iar fanii au început să se îngrijoreze pentru starea de sănătate a vedetei.

Chiar dacă aceasta nu a mai oferit detalii despre starea ei de sănătate, potrivit unor surse citate de CIAO.RO vedeta s-ar fi infectat cu virusul COVID-19.

Loredana Groza s-ar afla acum internată la Institutul Matei Balș din Capitală, acolo unde se mai află

alte 2 nume mari ale muzicii, Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani.

Citește și: Elena Merișoreanu, de urgență la spital, după ce a făcut Covid, deși e vaccinată cu schema completă

Viorica de la Clejani, în stare gravă, la spital, cu Covid. Ioniță de la Clejani: ”Mi-a fugit pământul de sub picioare când…”

 

Ultimele stiri