Beneficiile supei de vinete – de la scăderea colesterolului la ”topirea” excesului de grăsime

Beneficiile supei de vinete – de la scăderea colesterolului la ”topirea” excesului de grăsime
Beneficiile supei de vinete - de la scăderea colesterolului la ”topirea” excesului de grăsime

Vinetele erau considerate plante toxice în India, din cauza culorii lor închise, însă au fost descoperite multe beneficii din această legumă minunată și delicioasă. Iată cum să obții diversele beneficii ale supei de vinete.

Vinetele tratează bolile de inimă, durerea din cauza reumatismelor, artrita și te poata ajuta chiar și la ameliorarea arsurilor solare.

Cum faci supa de vinete?

Ai nevoie de un litru de apă, sucul de la o lămâie și o vânătă de mărime medie

Spală vânăta bine, pune-o într-un litru de apă pe foc și ai grijă să nu o arzi. Gătește compoziția timp de 20-25 de minute, până când vânăta devine moale, apoi las-o să stea așa timp de o oră. Apa obținută depoziteaz-o într-un container și pune sucul de lămâie. Consumă supa de vinete de 3 ori pe zi pentru a observa beneficiile. La ce te ajută supa de vinete?

  1. Reduce colesterolul LDL

Acidul chloregenic care se regăsește în vinete este esențial pentru scăderea colesterolului. Supa dde vinete stimulează circulația sângelui, arderile metabolice, previne plăcile care se formează pe pereții arterelor și care îngreunează circulația sângelui.

2. Ameliorează durerea provocată de bolile bătrâneții – artrita și reumatismul

Același acid chloregenic reduce inflamația provocată de cele două boli. În plus, supa de vinete conține vitaminele A1, B1, B2, C și E și minerale precum potasiu, magneziu, fier și fosfor. Conține de asemenea acid folic, fibre și carbohidrați.

3. Reduce excesul de grăsime

Gustul supei de vinete este puțin amar din cauză că aceasta conține niște compuși care ajută funcția hepatică și ajută la eliminarea toxinelor. Reduce procentul de grăsime abdominală.

A.

 

 

205 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook