luni, decembrie 5, 2022

Medicamentele vor fi mai apropare de pacient prin noua investiție realizată de Fildas Trading,  cel mai mare distribuitor de produse farmaceutice de pe piaţa românească, a inaugurat, la Craiova, un nou depozit. Valoarea investiţiei este de peste 1,5 milioane de euro, depozitul beneficiind de cele mai noi tehnologii in domeniul depozitării și administrării stocurilor. Acest nou depozit se adaugă capacității logistice a Fildas Trading, cu cele 15 depozite moderne de aproape 27.000 de metri pătraţi şi un call center performant Fildas devine cel mai mare deţinător de capacități de depozitare farma din România.

Te-ar mai interesa: Dorica Dan: Peste 5.500 de boli rare nu au cod, nu...

Parte a grupului Fildas-Catena, înfiinţat şi deţinut de antreprenoarea Anca Vlad, compania Fildas Trading aprovizionează cu produse cele peste 760 de farmacii Catena din ţară, dar şi alţi peste 1.000 de clienţi cu circa 3.500 de puncte de lucru, plus 300 de spitale. Compania deţine o flotă auto formată din circa 130 de autoutilitare şi 12 camioane de mare tonaj, având peste 1.100 de angajaţi.

Noul depozit, cu o suprafață totală de aproape 10.000 de metri pătrați și amplasat în vecinătatea zonei de est a municipiului Craiova, va deservi clienţii farmacii şi spitale de pe raza judeţelor Dolj, Gorj şi Mehedinţi.

Te-ar mai interesa: Sfântul Nicolae 2022. Ce nu ai voie să faci pe 6 D...

Depozit Craiova – Fildas Trading

„De anul trecut, am început să dezvoltăm capacitățile tuturor depozitelor noastre din țară. În acest context, depozitul din Craiova și-a dublat capacitatea de depozitare, beneficiind de cea mai modernă tehnologie. Asigurăm astfel o mai bună aprovizionare a farmaciilor din zonă și oferirea unor servicii mult mai prompte către clienți și, în același timp, decongestionarea depozitelor centrale”, a declarat Dragoș Mihai, directorul general Fildas Trading.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru o zodie. Numerolog: Vor susţine...

 

„Deschiderea de noi depozite din ultimii ani susține strategia noastră de dezvoltare continuă, ceea ce ne-a permis să rămânem în topul distribuitorilor din România, pe o piață foarte competitivă și dinamică”, a precizat, la rândul său, Daniel Marin, director financiar Fildas.

 

Pe lângă zona de depozitare propriu-zisă, clădirea cuprinde şi o zonă de birouri amenajată pe cât de modern, pe atât de elegant. Birourile sunt decorate inclusiv cu opere de artă ale unor recunoscuți artiști români contemporani.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4-10 decembrie. Dispută pe cer. Alina Băd...

 

În cadrul noului depozit activează o echipă profesionistă formată din 60 de angajaţi de specialitate, cu cele mai înalte calificări, o parte dintre aceștia fiind asistenți de farmacie și farmaciști cu o vastă experiență în domeniu. Echipa caută în permanență cele mai bune soluții, folosindu-se atât de experiență, cât și de creativitate. Eforturile sunt întotdeauna îndreptate pe creșterea calității serviciilor, iar eficiența și profesionalismul sunt principalele calități ale angajaţilor Fildas Trading.

Te-ar mai interesa: Medic: ”Cătina este un medicament!” Crește imunita...

 

„În acest depozit, standardele de lucru sunt la un nivel foarte ridicat, oferind toate condițiile pentru o bună desfășurare a activității. Oamenii sunt fericiți să lucreze la noi în depozit. S-a format o echipă care va da rezultate spectaculoase”, a precizat directorul general al companiei, Dragoș Mihai.

 

„În ultimii ani, activitatea la nivel local a cunoscut o creștere accentuată și, în acest context, am fost nevoiți, pentru a ne atinge obiectivele, să ne extindem și pe partea de distribuție. Astfel s-a născut acest nou depozit. Procesele de lucru implementate în acest depozit sunt unele moderne, de ultimă oră, ceea ce ne permite reducerea timpilor de lucru și creșterea eficienței de livrare. Am lângă mine oameni profesioniști, cu care am reușit să facem o echipă și să ne atingem obiectivele”, a declarat Nicușor Duțu, directorul Fildas Craiova.

 

Depozitul este certificat potrivit celor mai înalte standarde internaţionale de calitate și echipat cu cele mai noi și moderne sisteme tehnice și echipamente de profil, pentru asigurarea unor servicii recunoscute și apreciate de toţi partenerii și clienții Fildas Trading.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private